In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, november 01, 2006

Herfstwandeling

Helaas had ik m´n fototoestel niet bij me, maar na het rondje op de camping om 4 uur ben ik even lekker gaan wandelen.
Het is echt herfstweer met zo´n flauw zonnetje, mistflarden, de mooiste kleuren bladeren aan de bomen en op de grond en een fris windje.
Weer waarin ik eigenlijk uren kan wandelen, maar gezien het late tijdstip met een goed half uur genoegen moest nemen.

Ik kan daar zo ontzettend van genieten, gewoon even lekker weg in m´n eentje en genieten van mijn nieuwe heimat. De geuren en kleuren van de herfst overtreffen voor mij de hele zomer.
En als kadootje kreeg ik tijdens het laatste stukje in plaats van regen zowaar een heel klein beetje natte sneeuw over me heen.
Vlokje voor vlokje, veel nat en weinig sneeuw, maar toch, maar toch...
Sneeuw!

Met zoiets ben ik zooooo gelukkig, dan vergeet ik weer alle uren strijken, ruzies en andere zaken waar ik een hekel aan heb.

Ik zit nu nog steeds met een hele brede glimlach op m´n gezicht. En morgen, morgen hebben ze een aantal cm sneeuw voorspeld. Geeft niets dat onze winterbanden pas vrijdag onder de auto komen, we komen ook met zomerbanden wel daar waar we zijn moeten. Gewoon wat voorzichtiger rijden.

Wat is het leven toch mooi! En wat zijn de mooie dingen toch altijd weer die zaken die je niet kunt kopen, alleen maar zomaar kunt krijgen.
Een lach en een bedankje van een lieve vriend, knuffels van m´n kinderen die de hele dag zo lief zijn geweest en dan die sneeuw!