In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, oktober 25, 2006

Fotolog

Vandaag een fotolog gewijd aan 2 zaken. Ik moet er eerlijk bijzeggen dat deze foto´s niet van mij zijn (ik heb m´n camera in het buro laten liggen en geen zin meer om terug te rijden), maar van 1 van onze campinggasten, de heer Clazing. Bij deze heel hartelijk dank en voor jullie een logje over:
1. de verbouwing van het aufenthaltsraum
2. bomen bomen en nog eens bomen

Eerst de foto´s van onze vreselijk hard werkende jonge dames. Ik heb vandaag eigenlijk maar 1 keer even kunnen kijken vanwege m´n eigen drukke werk en ik ben trots op de meiden!




Verder waren er vandaag weer een hele hoop mannen hard bezig met het zagen van bomen en dat was weer een spectaculair gezicht. Een hele hoop foto´s zijn gemaakt en daar laat ik er graag een hoop van zien.

We beginnen met onze enige echte houthakker Peter:


En onze 2 kettingzagers Paul en Jan:


Onze trekkerjongen Christoph:


En bomen- en takkenopruimster Petra (krijg nou wat, dat ben ik):




Boompje vellen en tillen met kraan:








En nog een boom:









En om te vieren dat het vandaag weer allemaal zo lekker is gegaan, zijn wij bij Massimo wat te eten wezen halen (eindelijk na weken onthouding konden we weer aan de pizza). En toen Joris sliep, zijn we even een drankje gaan halen in onze stamkroeg. Was weer erg gezellig moet ik zeggen.
Nu toch maar eens gaan slapen, per slot van rekening is het morgen dan wel een nationale feestdag, maar wij moeten allebei gewoon werken...

1 Comments:

At 26 oktober, 2006 10:56, Anonymous Anoniem zei....

Hoi,
Wat ik mij nou afvraag he, hebben de mensen die op de camping staan nou ook inspraak over de bomen?
Ik kan bijv. heel slecht tegen de zon en als ik een plek op de camping in de schaduw heb en kom van de zomer daar en er zijn bomen weg dan zou ik toch echt mijn plek op de camping opzeggen of een andere plek eisen..
Is daar wel degelijk rekening mee gehouden dit keer?

Niet iedereen is nu eenmaal een zonaanbidster..

Gr. Joke

 

Een reactie posten

<< Home