In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, november 20, 2006

Het ziet er echt naar uit

dat de laatste werkzaamheden deze week afgerond gaan worden. Had ik vorige week nog niet gedacht.
Vandaag vrijwel de hele dag bezig geweest met het doorwerken van de administratie. Morgen ook nog zo´n dag en dan ben ik er doorheen.
Dan moeten er nog wat kleine klusjes gedaan worden en kunnen we echt vakantie gaan houden tot half december!

Nou ja, vakantie natuurlijk niet, maar dan kunnen we hier thuis weer eens orde op zaken gaan stellen.
De hele administratie is hier een stapel papieren op mekaar dus dat moet uitgezocht. Er moeten nog steeds zo hier en daar wat zaken geverfd worden in de kelder en ook de kamers zijn nu toch echt aan een grote beurt toe. Dan is dit mooi de periode om dat te doen.

Verder weinig nieuws.
Gisteren gezellig met vrienden van de camping uit eten geweest, maar natuurlijk op tijd weer naar huis, want de kinders moesten vandaag toch naar school.
Vandaag allemaal weer flink aan de dagelijkse werkzaamheden en daar hield het dan ook weer mee op.

Ach ja, zaterdagmiddag dus naar de Ikea geweest en daar wat gordijnen gehaald voor in de kelder en wat nepplantjes voor in de hal. De plantjes die we daar hadden neergezet, waren een beetje erg dood dus dat zag er niet meer uit en Paul vind het toch wel erg leuk staan met wat groen in de gang. Dus nu staat er nepgroen.
De kinderen wilden toen allebei ook een plantje en kwamen beiden aan met een kaktus. Dus jut en jul hebben nu allebei een kaktus. De ene staat op de kinderkamer en de andere beneden in de kelder, we zijn benieuwd hoe de arme plantjes het gaan houden, haha.

Paul is lekker een dvd aan het kijken en ik kruip m´n bed in met een stapel allerhandes gewoon lekker een beetje receptjes kijken. Heb ik al veel te lang niet meer gedaan.