In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, november 23, 2006

Wennen

Tjonge het is wel wennen hoor aan het feit dat er tot half december eigenlijk niets meer te doen is op de camping. Ben verslaafd aan m´n werk dus dat maakt me altijd een beetje nerveus als ik niet kan.

Thuis nog wel genoeg te doen hoor, maar door de gedwongen 6 jaren als huisvrouw waarin ik me nooit echt gelukkig heb gevoeld, blijf ik moeite hebben met thuis zijn.
Gisteren wel weer lekker bezig geweest met koken, dat heb ik eerlijk gezegd wel een beetje gemist in al die tijd. Geeft toch ook een bepaalde rust.
Wel heb ik moeite met het feit dat de keuken hier nogal klein is, ik maak namelijk altijd nogal veel rommel als ik aan het koken ben en heb teveel spullen om in de keuken kwijt te kunnen. Maar goed, ook daar zal ik eens een keer aan moeten wennen.
Ik heb al met Paul afgesproken dat ik me ga oriënteren op gerechten die ingevroren kunnen worden, zodat we in de hectische kerstperiode alvast het een en ander in de vriezer hebben zitten dat snel opgewarmd kan worden. Ik weet al dat het anders erg veel pasta met saus a la Paul wordt in die periode en dat wordt na verloop van tijd gewoon ook saai.

Vanochtend zijn we nadat we de kinderen naar school hadden gebracht, snel doorgereden naar de Hofer, want daar was een trainingsapparaat in de verkoop die ik graag wil hebben.
Ik mis namelijk de sportschool in de dat opzicht heel erg. Ik mis alleen de tijd die ik kwijt was aan reizen ernaartoe helemaal niet en die heb ik straks ook weer niet meer. Dus nu staat er hier in de kelder in de gang een apparaat in stukjes die opgebouwd moet gaan worden. We hebben er een mooie dvd bij gekregen met de gebruiksaanwijzing dus die moet ik zo ook eens gaan bekijken.
Verder vandaag (als Paul weer terug is van klantenbezoek) ook nog naar Kirchberg.
Moet voor de camping nog wat kratten met lege flesjes terugbrengen en even langs de pennymarkt voor wat broodnodige inkopen. We beginnen zo langzamerhand toch wel wat leeg te raken en daar hou ik niet van.

Zo nog even een recept voor birmese kip opzoeken op smulweb (was altijd een favoriet van ons, maar al heel lang niet meer gemaakt) zodat ik dat kan gaan koken voor ons eten tussen de middag en daarna zien we wel weer. Werk ligt er hier in huis nog genoeg dus vervelen hoef ik me absoluut niet.