In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, augustus 28, 2007

nieuwe kleren en wat foto´s

Na de gewone dagelijkse bezigheden, even langs de camping voor wat zaken, strijken enz., besloten dat we met z´n allen even naar Wörgl zouden gaan om wat noodzakelijke nieuwe kleding te kopen.
Paul heeft een kast vol t-shirts, maar ze zijn eigenlijk allemaal of te klein, of te oud (en dat is bij ons echt afgedragen) of gebruikt om te klussen. Daarom maar eens naar de M4 (winkelcentrum) gereden om daar wat in te slaan.

Nou, we kunnen er weer eventjes tegen (niet te lang, wij zijn niet zo goed in kleding kopen). Paul heeft wat t-shirts met korte mouwen, wat met lange mouwen en 2 vesten erbij. Ik 2 langmouw-t-shirts en Sabine had voor zichzelf ook nog een shirtje en een vest gevonden. Joris zit nog goed genoeg in de kleding en had dit keer ook geen behoefte om iets te kopen dus die heeft dit keer niets gekregen.

Verder vond ik op de site van Tresor nog wat foto´s met onze koppen erop.

Van links naar rechts: Peter, Paul, Petra, Andi, Martin


Reithä (Christian) en Paul. Niet de meest mooie foto maar de 2 vrienden staan er tenminste eens samen op


Paul geniet nu van de relatieve rust deze dag en is met het mooie weer nog snel even boogschieten. De kinders zijn naar de trafik om stripboeken te kopen en ik ben lekker Rammstein aan het luisteren en ga zo nog even de laatste zaken strijken.