In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, augustus 26, 2007

trampoline

Het voetbal gisteren was helaas niet van een heel mooi spelniveau en we zijn ook nog weggevaagd met 1-3. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de tegenstander de nummer 1 is van de Landesliga en ons team net omhoog gepromoveerd is en een nieuwe trainer heeft dus dat is ook niet het makkelijkst. Ach, misschien gaat de volgende wedstrijd beter.
Paul is laat in de avond ook nog even een drankje bij Tresor wezen halen. Ik kreeg zo´n hoofdpijn van de muziek (vol snotterhoofd dus dat wil niet zo met harde muziek) dat ik na 1 klein glaasje limonade alweer naar huis ben gegaan.

Vanochtend eerst even langs de camping geweest om een internet klant op weg te helpen. Daarna rustig opgestart en toen samen met Paul de trampoline voor de buurvrouw in mekaar te zetten.
Ze had gevraagd of wij dat zouden willen doen als ze op vakantie was. En ach, wij zijn de kwaadsten niet, dus dat hebben we gedaan, alhoewel ze weer terug is. De kinderen hebben er toen ook nog even op kunnen springen (kwartiertje ofzo) en toen was het alweer tijd voor het middageten.

Na het eten uitgebuikt, waarna Paul en de kinderen zijn gaan zwemmen. Ze kwamen in het zwembad duitse vrienden van de camping tegen, dus supergezellig.
Ik ben lekker gaan wandelen en heb ook nog een tijd heerlijk bij een beekje gezeten. Echt helemaal tussen de bergen in, waardoor ook het geluid van het verkeer helemaal wegviel. Zalig zitten genieten van de rust en de hele tijd met de leisteen die daar lag gespeeld. Vind ik toch zo´n mooie steensoort om te zien, daar kan ik uren naar kijken.
Even lekker `die Seele bäumeln lassen´ zoals ze zo mooi in het duits zeggen.

Vanavond hebben we nog een rondje gereden. Via Kitzbühel en St. Johann naar Walchsee en via Kufstein weer terug. Het blijft toch een prachtige omgeving waar we wonen.

Nu zijn de kinderen nog even lekker met de Wii aan het spelen (ik wilde ze wel in bed doen, maar de buurjongens zijn nog herrie aan het maken op de trampoline dus dan lukt slapen toch niet) en Paul is naar de camping om daar langs internetklanten te gaan wiens laptop erg langzaam is en daarna ook nog langs het restaurant waar het ook niet helemaal lekker wil.

1 Comments:

At 26 augustus, 2007 22:21, Anonymous Anoniem zei....

hee wijffie, wat onwijs leuk weer wat van je te horen. Komende 16 september is er weer een ggdag en deze keer ...bij ons,lol. Een verkapt verjaarsdagspartijtje voor Nico, die 40 wordt...willie helemaal niet ,maar hij heeft niks te willen,hahahaha

Duim effe voor mooi weer ...als er in het verre oostenrijk geduimd wordt gaat het vast goed,lol..

dikke kusss, Jet ,Nico en alle kinders

 

Een reactie posten

<< Home