In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, september 07, 2007

wateroverlast

Gisteravond kwamen we tegen een uur of 5 op de camping om Joris bij opa en oma op te halen en toen was het me daar toch een partij nat! ´s Middags was het 2e toiletgebouw al leeggepompt en ´s avonds kwam het water bij de camperwasplaats gewoon uit het riool omhoog.
Bij m´n schoonouders liep een prachtige beek langs de caravan, waardoor we enkeldiep door het water moesten om daar te komen.
Vanochtend was het gelukkig weer over. De regen was opgehouden en daarmee ook de wateroverlast. Bij ons thuis sowieso nergens last van gehad, waar we heel erg blij mee zijn.
Als het nu niet te hard omhoog gaat met de temperaturen zodat de sneeuw niet te snel smelt, dan redden we het wel zonder al te veel ellende hier in het dorp.

Vanochtend zijn Paul en ik nadat we de kinderen naar school hadden gebracht naar St. Johann gereden, waar Paul in het ziekenhuis zijn voet moest laten controleren. Dan schrijven ze dat je afspraak om 9 uur is, maar uiteindelijk bleek, dat gewoon iedereen om 9 uur wordt opgeroepen en je dan op volgorde van binnenkomst wordt geholpen. Natuurlijk duurt wachten altijd te lang, vooral als je vervolgens niet langer dan 1 minuut binnen bent, maar na een goed half uurtje was Paul aan de beurt. Alles goed met de voet, de brace moet nog 4-5 weken om blijven, maar voor de rest was de dokter zeer tevreden.

Verder eigenlijk niets bijzonders gedaan vandaag. De kinderen hebben lief gespeeld, wij gewerkt (rustig, niet veel aan de hand vandaag) en vanavond hebben we weer met z´n vieren een spelletje gespeeld op de spelcomputer.
De kinderen liggen nu lekker in bed en wij zitten een beetje lui te zijn in de kelder.

Ach ja, bijna vergeten. Vanochtend om 8 uur belde vriendje Andi op. Hij ligt in het ziekenhuis met een open kuitbeenbreuk. Hij werkt momenteel in de bouw en is gisteren met het natte weer uitgegleden toen hij op een nieuwe bouwplaats naar beneden wilde lopen. Is flink naar beneden gepletterd en moet voorlopig een dag of 10 in het ziekenhuis doorbrengen. Dus dat wordt binnenkort op ziekenbezoek! Ik heb al visioenen van fruitmandjes hihihi, hij wil vast liever een fles bacardi, maar die krijgt hij echt niet daarzo!

Tot zover de update vanaf hier. Wens iedereen nog een hele fijne avond!