In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, augustus 29, 2007

Regen, spelletjes en dromen

Gisteravond begon het met een beetje onweer. Vanaf toen eigenlijk continu buien gehad. De ene met meer, de andere met minder regen.
Ach, die dagen horen erbij. Het enige wat jammer is, is dat dit erg goed is voor de slakken in de tuin en die hoeven we nu toch echt niet hoor. We hebben al een emmer met bier buiten staan en gooien daar elke slak in die we vinden. Buurman Anatol heeft teveel moeite met dieren doden en heeft een heel nest slakken eieren op de composthoop gegooid....... aaaaargh dat betekent nog veel meer van die slijmerds.

Verder vandaag weer wat vertaalwerk gedaan, huishouden en nog wat zaken uitgezocht. Paul is vrijwel de hele dag onderweg geweest, maar kon om 6 uur toch met vrienden Reithä en Nieding Andi (niet mijn vriendje Andi, maar een andere) gaan boogschieten. In de regen, dus drijfnat weer thuis maar dat mag de pret niet drukken.

Vanochtend werden we ook nog gebeld door vriendje Andi met de vraag of we zaterdag voor hem vrij wilden houden, want hij wilde ons wel weer eens zien :) Tja, je moet maar gemist worden, hihi.

En verder ben ik heerlijk aan het dromen over de toekomst. Weet je wat me nou echt leuk lijkt? Mijn eigen camping in Brixen