In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, oktober 25, 2007

dagje bijkomen

vanochtend is de site dan echt in de lucht gegaan, dus ik ga hier even uitgebreid reclame maken natuurlijk voor mijn werk. Ga allemaal kijken op DE SITE VAN KITZALPS.COM en natuurlijk weer fouten bij mij melden graag.

Vanochtend nog even snel de site nagekeken, want op een bepaald moment zie je het gewoon niet meer en ik moest even iets hebben om me af te leiden dus dat kwam goed uit. Natuurlijk vond ik nog wat linkjes die niet werkten dus die heb ik snel verbeterd en ook nog een pagina waar op mysterieuze wijze iets niet op stond. Waarschijnlijk heb ik die later netjes willen verlinken en dat vergeten, maar goed ook dat nog gauw verbeterd. Toen nog even iemand aangestuurd om een door hem vergeten linkje te laten verbeteren en sindsdien zijn we volgens mij helemaal OK!

Verder de map voor de boekhouder eindelijk helemaal klaargemaakt, dus die kan ook volgende week zijn kant op. Hebben we daar tenminste geen omkijken meer naar, per slot van rekening moet het allemaal wel goed lopen.

En verder heb ik lekker helemaal niets gedaan wat op werk leek, was toch wel heel erg moe van de afgelopen weken en vooral de afgelopen paar dagen. Helemaal geen probleem, het kan.
Morgen hebben we een officiële vrije dag, het is weer National Feiertag. Dan kijken we wel of we wat werken of niet. Er ligt heus nog het een en ander, maar aan de andere kant heeft het ook allemaal niet zo´n haast dat we er persé morgen mee aan de slag moeten.

En voor Paul is het vanavond natuurlijk weer DE AVOND VAN HET JAAR!! Het is weer zover, de enige echte VÄTERBASTELABEND op de Kindergarten. De mannen hebben mekaar alweer flink opgestookt om te komen, gaan er graag heen en volgend jaar gaan ze het allemaal jammer vinden dat ze niet meer mogen knutselen bij de juffen, maar dat de kinders dan op de Volksschule zitten, waar zoiets moois natuurlijk niet georganiseerd wordt.

Één ding weet ik zeker......het wordt vanavond niet vroeg :)

1 Comments:

At 25 oktober, 2007 18:27, Anonymous Anoniem zei....

Jemig Petra... die site ziet er geweldig uit in het Nederlands..

Moet je echt even een stevig schouderklopje geven ;-)

Goe gedaon meissie ;-)

groetjes
Jolanda (Rotterdam)

 

Een reactie posten

<< Home