In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, december 05, 2007

gemene val

Even een dagje geen logje geweest. Was gisterochtend na het naar school brengen van de kinders ook naar de camping gelopen. Gewapend met boormachine en wat toebehoorsels. Er was in het oude ehbo-hok een apparaatje van ons naar beneden komen zetten dat we met dubbelklevend plakband hadden vastgeplakt en die wilde ik vast gaan zetten.
Op de rotonde bij de camping al onderuit gegaan door de gigantisch gladde ijslaag die onder een sneeuwlaagje van 2 cm lag. Gelukkig niet echt pijn gedaan, wel een beetje geschrokken.
Toen aan de boor gegaan, maar helaas, de muur bleek harder dan gehoopt. Nu kon ik wel een klopboor uit de kelder halen, maar.... er zat weer iemand met een ontzettend chagerijnig hoofd in het buro en ik had geen zin in gezeur. Dus de boel weer ingepakt en naar huis gegaan. Glij ik potverdikkie weer uit zeg op diezelfde rotonde en ik was echt supervoorzichtig. Dit keer knal ik zo op m´n rug en achterhoofd! Autsch! Dat deed goed pijn, maar goed snel weer opgestaan, want op het ijs in de sneeuw blijven liggen is niet verstandig. Helaas was het niet opgemerkt (of wilde niet opgemerkt worden) dat ik zo´n schuiver had gemaakt en weer terug over die gladde troep wilde ik ook niet. Dus naar huis gelopen en daar een beetje rustig aan gedaan. Tussen de middag tijdens het eten koken werd ik niet helemaal lekker, helemaal duizelig enzo dus ik was al bang dat het beetje hersens dat ik heb helemaal door mekaar geschud was. Dus na het eten even flink gaan slapen.

´s Avonds erge pijn in m´n bovenrug, nek en benen. Gelukkig heb ik 2 fantastische kinderen die goed kunnen masseren. Dus Joris heeft m´n voeten en benen onder handen genomen (hij gebruikt de knijptechniek) terwijl Sabine mijn rug en nek heeft gedaan.
Daarna kon ik me tenminste weer fatsoenlijk bewegen.

´s Avonds weer een hoop gelezen op internet en tijdig in bed gedoken. Maar helaas vanwege de spierpijn in m´n nek erg slecht geslapen.

Vanochtend mocht ik van Paul lekker in bed blijven liggen terwijl hij de kinderen naar school bracht. Hij was weer bijna de hele dag onderweg vandaag terwijl ik rustig aan heb gedaan. Gister toch een flinke tik gehad door die gemene val.
Joris kwam al jubelend thuis uit school want Nikolaus was geweest en had een schoentje met lekkers gevuld. Sabine mopperen natuurlijk (bah de leraar had niets mee en Joris heeft altijd geluk mopper de mopper).

Als eten een paar restjes opgemaakt. Een restje penne de la casa (van Massimo), een cordon blue, een diepvriespizza, een tomaten-mozarella salade. Toe verse ananas met slagroom, helemaal niet verkeerd.
Daarna is Paul weer onderweg gegaan, is Sabine aan haar huiswerk gegaan en ben ik eens rustig begonnen met ons foto-archief een beetje ordenen. Mensen mensen wat een hoeveelheid werk is dat! We hebben duizenden foto´s en er vrijwel nooit wat mee gedaan, dat is nu te merken. Maar goed, we komen er wel. Er zijn ondertussen verschillende taarten mapjes, een mapje camping, een mapje tunnelbouw, een mapje ballonvlucht enz. enz.

Tegen half zes moest Paul er weer vandoor. Die is gevraagd om vanavond met de jongens van de Kaslachpass mee te gaan naar een optreden in Kitzbühel. Dus Paul is gewapend met fototoestel die kant op gegaan, je moet op de één of andere manier toch aan materiaal voor de website komen.
Even later kwam Sabine met een hele grote grijns op haar gezicht en een plastic tas in haar hand binnenzetten. Bij de Schützen was Nikolaus wel geweest en had ook voor haar lekkers meegenomen (een grote choco sint, pelpinda´s en een dikke mandarijn), dus nadat de kinderen tussen de middag Joris zijn lekkers hadden gedeeld, konden ze nu fijn Sabine haar lekkernijen delen!

De kinderen zitten ondertussen op You-Tube filmpjes van Road Runner (ken je ´m nog?) te kijken.


Blijft toch briljant materiaal, hoewel ik medelijden blijf hebben met die coyote.

Ga ik straks weer verder met het uitzoeken van de foto´s, het moet toch een keertje gebeuren.

1 Comments:

At 07 december, 2007 00:02, Anonymous Anoniem zei....

Met uitzoeken van foto's bedoel je waarschijnlijk op de computer?
Ik, chaoot als ik ben, heb dit gelukkig al vanaf het begin netjes op datum bijgehouden, haha.
Als je ze wilt laten afdrukken heeft MijnAlbum.nl een aanbieding van 1 cent per afdruk (geldt vanaf 500 afdrukken). Dat is wel erg goedkoop!
Je moet ze wel eerst allemaal bij hun uploaden, dat duurt wel even. En waarschijnlijk naar Ned laten sturen/betalen. maar dat is wel op te lossen

 

Een reactie posten

<< Home