In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, februari 01, 2008

Het blijft druk

Ongelooflijk zoveel werk als hier ligt, vooral voor Paul. Hij blijft maar weer heen en weer rennen en vergeet ook weer zaken doordat het er zoveel zijn. We proberen er grip op te krijgen.

Ik ben sinds gisteren ook weer volop aan de slag. Ben flink in de weer geweest met persteksten die natuurlijk zo snel mogelijk vertaald moesten worden. De persreis loopt morgenochtend ten einde en dan moet het materiaal natuurlijk meegegeven kunnen worden. Dat werd dus een latertje.

Verder ben ik bezig met het vertalen van het wandelboekje van deze omgeving. Een flink werk, maar ook weer erg leuk om te doen. Vooral de wandelingen die ik al ken zijn erg grappig om te vertalen omdat je daar gewoon de beelden bij ziet.

Joris is sinds gisteren ziek thuis. Nu kwam het meneer wel goed uit dat hij gisteren ziek werd, want vanwege gekke donderdag was er op kindergarten een heksenfeest georganiseerd en dat vindt meneertje maar niks. Als je dan thuis met flinke koorts op bed ligt, is dat natuurlijk wel een uitkomst :)

Sabine is weer moe, natuurlijk veel moeten sporten deze week (en daar heeft ze zo´n hekel aan, ze lijkt wat op haar moeder op die leeftijd) en weer slecht geslapen. Ook dat hele gedoe met praten met de directrice en contact proberen te krijgen met de leraar gaat natuurlijk niet in de kouwe kleren zitten. Ik ben blij dat het weer weekend is, dan kan ze weer even uitrusten.

Met mijn knie gaat het een stuk beter. Doordat ik m´n steunband niet meer omdoe ben ik wel een ietsje wiebeliger in de knie, maar de bewegingsvrijheid is een stuk groter waardoor ook m´n spieren weer wat aansterken. Binnen loop ik vrijwel continu zonder krukken (alleen de trap doe ik zo nu en dan nog met) en buiten ben ik sinds die tijd eigenlijk niet meer geweest dus daar kan ik niets over zeggen. Lange stukken lopen durf ik nog niet, kan vermoedelijk ook nog niet als ik merk hoe moe ik vaak ben na wat heen en weer lopen in huis, maar beter gaat het wel.
Volgende week heb ik al 2 afspraken staan bij de fysio, dus flink oefenen en dan komt het wel weer goed.

Groeten vanuit een (eigenlijk veel te) druk Brixen!