In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, maart 07, 2009

2 weken stilte

Niet dat dat expres was, maar het was gewoon veel drukker dan verwacht.
Natuurlijk heb ik op de camping weer veel meer uren gedraaid dan van tevoren afgesproken, maar dat zijn dingen die ik weer graag doe. Tussendoor ook geprobeerd om het huishouden een beetje op orde te houden, wat absoluut mislukt was waardoor ik ook daar een inhaalslag te doen had.

Verder had Joris besloten dat hij een verjaardagsparty wilde, dus we hebben ons ook nog eens drie slagen in de rondte gewerkt om dat voor elkaar te krijgen (meer hierover volgt in een extra stukje).

Na Joris zijn verjaardag moest de hele administratie weer compleet bijgewerkt worden, dat heeft me ook anderhalve dag doorwerken gekost. Ook ligt er nog steeds vertaalwerk waar ik nog niet aan toe ben gekomen.

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we in het nieuwe huis gebuffeld om te zorgen dat we alles op orde zouden krijgen voor de stucadoors die nu in het huis bezig zijn. Alles bij mekaar heel veel leuke (en wat minder leuke) zaken die ons zo druk hebben bezig gehouden dat er geen tijd meer over bleef voor een weblog, maar die maak ik dan vandaag goed door er meteen 3 te schrijven.
Dit is de eerste, dan volgt er nog een over Joris zijn verjaardag en de laatste gaat dan over het bouwgedeelte waar we nu mee bezig zijn.
Veel leesplezier!