In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, oktober 23, 2009

Belangrijk nieuws!

Zo, vandaag geen grote blog want de werkmannen zijn er weer en ik ben vandaag degene die ervoor zorgt dat ze hun natje en droogje krijgen.
Tussen de middag had ik gevulde kipfilet met waterkers-notensaus, tomaten-mozarellasalade en macaroni voor ze (en later ook voor ons) gemaakt. Nu staat er een appel-amandelcake in de oven zodat ze ook tegen half vier, kwart voor vier nog wat te eten krijgen.

Maar nu het belangrijke nieuws, behalve het feit dat wij nu lekker een weekje herfstvakantie (dus geen school) hebben, heb ik vandaag een gesprek gehad met Hans Hölzl van de skischool Brixen im Thale. Het bleek namelijk dat hij nog iemand zocht voor de winter in het buro van de skischool. Volle werkweek (40 uur per week en in het hoogseizoen een beetje veel meer, net als op de camping) en dat met een garantie voor het hele winterseizoen. Komende week wordt ik gebeld om langs te komen als er een nieuw computerprogramma gaat komen (voor het verwerken van de aanmeldingen), want Hans wil dat ik meebeslis of het een interessant programma is. In november moet ik ook al zo nu en dan komen om het geheel goed voor te bereiden en ingewerkt te raken en vanaf ca. 8 december gaat het echte werk beginnen. Kijk, dat is natuurlijk een stuk interessanter dan het campingburo waar ik buiten het hoogseizoen altijd maar moet zien hoeveel ik moet werken en vaak voor maar 1 uurtje per dag m´n dag vrij moet houden.
Niet dat ik dat zo erg vond of vind, maar dit is inkomenstechnisch gezien natuurlijk veel interessanter.

Petra bij de skischool! en Hans zegt dat hij me van het voorjaar gaat leren skiën...... dat zullen we dan wel weer zien!

1 Comments:

At 23 oktober, 2009 16:43, Blogger Jolanda zei....

Hai Petra

zo een kans moet je zeker niet laten lopen
Wij werken ook tegenwoordig alle twee bij de skischool.
En onze kids komen daar ook gewoon het is net een grote familie

Succes gaat je vast lukken en natuurlijk moet je weer gaan skieen

 

Een reactie posten

<< Home