In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, oktober 11, 2009

Eventjes naar de Mc Donalds

Omdat de kinderen al de hele dag zo lief zijn geweest en Sabine had gezegd dat ze eigenlijk wel erg veel zin had in de "Los Wochos" van Mc Donalds (ze houdt nl. erg van de Los Käsos) hadden Paul en ik besloten dat we als afsluiting van het weekend bij de Mc zouden gaan eten.
Zo gezegd zo gedaan. Op de terugweg draaiden we Pokerface van Lady Gaga. Hoe we er op kwamen, weet ik niet meer, maar we kregen het over wat een pokerface nu eigenlijk is.
Nou, zegt Sabine, dat is een gezicht waar je niets vanaf kunt lezen.

Onze monden vielen open en we hebben dus maar even gevraagd hoe ze dat wist. Of ze dat van iemand gehoord had. Nee hoor, maar er wordt in het liedje toch gezongen dat hij haar gezicht niet kan lezen (you can´t read my pokerface), dus dan is het toch logisch dat een pokerface een nietszeggend gezicht is....


Verder ook nog heel erg gelachen. Paul draaide namelijk Scooter met J´Adore Hardcore. Die draaiden we natuurlijk veel te hard, dus Sabine zei al dat we wel mochten uitkijken dat we niet aangehouden werden voor geluidsoverlast :) Zij vindt het niet zo´n leuk liedje. Joris daarentegen vindt het net zo leuk als wij, dus we hebben met z´n drieën heel erg hard mee zitten tuhtuhduh-en.
Ik vind het altijd ontzettend gezellig zo met z´n viertjes in de auto, bijna altijd lol.

Thuis nog even een kopje thee en toen hebben we de kinderen snel hun bed in gestuurd. Morgen weer zes uur op...