In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, november 05, 2009

Joris kookt

Over gisteren valt er vrijwel niets te vertellen.De gewone dagelijkse dingen zijn gedaan en verder zijn vooral de kinderen en ik computerspellen aan het spelen geweest.
We aten Orak Orik naar een recept van smulweb met daarbij volkoren rijst, pindasaus, kroepoek en komkommer. Een zalig groenten/ei-gerecht dat we zeker vaker gaan maken, voornamelijk omdat je er heel praktisch vrijwel al je (winter)groentenresten in kwijt kunt.

Vanochtend eerst de normale dagelijkse dingen en om 9 uur een heel prettig intermezzo; de masseuse kwam langs voor Paul en mij :) Dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg. Ze heeft ons allebei flink aangepakt en bij mij schijnt m´n ruggegraat ernstig scheef te staan ten opzichte van m´n bekken. Ze vond het in ieder geval erg vreemd dat ik niet continu met rugpijn loop.

Tussen de middag moest er natuurlijk gekookt worden. We hadden vandaag aardappelstukjes uit de oven, roombotergroenten en gehaktballetjes met ikea-saus. Ik heb wel een groot deel van de voorbereidingen mogen doen, maar Joris heeft gekookt.



Dat koken best intensief is, dat kun je goed zien.

Nu moeten we lezen oefenen en over een uur tot anderhalf uur komt ook Sabine weer thuis dan is het alweer bijna avond.
Zo nog wel even genieten van het zonnetje dat vandaag weer heerlijk schijnt.