In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, november 02, 2009

Zon en regen

Laten we maar eens beginnen met de zaterdagavond.
Eerst waren we uitgenodigd om naar Shorty´s Range Bar te komen, want daar trad de zangeres van de band Milestone, Patricia op. Hier kun je haar zien
Ze maakte er een ontzettend leuke act van waarbij de aanwezige mannen het zwaar te verduren kregen tijdens het nummer Black Velvet. Daarbij klom/kroop ze over de hele bar heen waarbij alle mannen uitgebreid toegezongen werden. Ik was blij dat ik een vrouw was.....hihi.
Meteen daarna moesten wij verder, wat Tom (de gitarist van Milestone) deed denken dat ik boos of jaloers was vanwege de speciale behandeling van de mannen. Wahaha hij kent me duidelijk niet goed (weet wel dat zijn vrouw daar moeite mee heeft).

Om half twaalf gingen we snel door naar de Papalapub waar we werden verwacht voor de verjaardag van DJ Gerry. Het was weer gezellig, we hebben flink gelachen en behoorlijk wat moeten drinken, maar doordat ik me verder bijna compleet aan de cola en het water heb gehouden, viel het uiteindelijk nog mee hoeveel last ik ervan had.

Zondag natuurlijk lekker uitgeslapen en daarna met de kinderen heerlijk in het zonnetje op balkon gaan zitten om te ontbijten. Lekker een kopje thee met croissants. Zo nu en dan is dat echt heerlijk.
Daarna hebben Joris en ik nog een beetje badminton gespeeld en voor we het wisten, moest ik alweer bijna beginnen aan het middageten.
Krautfleckerl stond er op het menu en dit keer met de echte fleckerl (pastasoort) en niet met daumnidei zoals ik ze vorige keer had gemaakt.

Toen gekeken naar de formule 1 in Abu Dhabi, weliswaar niet de hele race gezien, maar wel een goede indruk van het circuit gekregen. We hadden al een hele documentaire gezien over het maken van de baan en alles wat erop en eraan zit, dus dat was extra interessant.
Vriendje Andi met computer opgehaald, want die had een probleem met z´n geluid sinds hij Windows 7 erop had gezet. Ook weer even gezellig bijgepraat en hem daarna weer naar huis gebracht.
Toen moesten Paul en ik nog even langs Fritz Wallner om de computer van de zaak daar af te leveren, die had Paul op zondag ook nog gerepareerd. Tja, dat heb je als je met bedrijfscomputers werkt, dat kost je zo nu en dan je zondag.

Voordat we het wisten was het alweer maandag en zo mooi als het gisteren was, zo regenachtig is het vandaag. Het is ook meteen weer een heel flink stuk kouder. Eind van de week schijnen te temperaturen nog verder omlaag te gaan en de winter zo langzamerhand echt te beginnen. We zullen het wel zien.

Vandaag is de laatste dag dat de kinderen vakantie hebben, morgen moet er ook weer flink gewerkt gaan worden door die twee.