In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, september 02, 2012

Echt augustus/september

Het is momenteel echt Oostenrijks augustus/september weer.
Daar waar we gisteren en eergisteren vooral regen hebben gezien en het vooral gisteren behoorlijk koud was, schijnt vandaag het zonnetje weer.

De cavia´s zitten alweer lekker buiten, zodat ze gras kunnen eten en wij genieten gewoon van het mooie weer. De kinderen zijn family-ski aan het spelen op de Wii (alsof we nog niet lang genoeg winter hebben straks, haha) en genieten ook van hun vrije zondag.

Verder nieuws is dat we gisteren zijn begonnen aan een grote uitdaging. Daar ons geld er de laatste tijd toch een beetje te makkelijk uitgaat en onze medewerker ons op dit moment geen geld brengt, maar alleen kost, loopt ons spaargeld veel te hard achteruit. Aan de economische situatie kun je nu eenmaal niets doen, maar wel aan je eigen uitgaven patroon.
Vandaar dat we hebben besloten dat we een flinke uitdaging aangaan en de komende 6 maanden willen we gaan leven van 10 euro per dag.
Op een aparte blog ga ik onze avonturen op dit gebied bij houden, dus voor diegenen die dat interessant vinden kunnen daar kijken.

Ik wens iedereen een hele fijne zondag!