In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, september 09, 2005

Ik durf het bijna niet toe te geven

maar volgens mij is om half 7 opstaan voor mij beter dan om half 8 opstaan.
Toen ik vanochtend om half 6 door Paul wakker werd gemaakt uit een nachtmerrie (gelukkig, nog veel dank daarvoor) heb ik me eerst maar eens door Knoopy's gymoefeningen heen gewerkt (zie haar weblog) en toen Joris om iets voor half 7 bij me stond, was ik eigenlijk best wel wakker.
Dus toen Sabine een minuut of 5 later ook bij me stond, ben ik zachtjes het bed uitgeslopen, heb alvast een was in de machine gemikt en ben het ontbijt klaar gaan zetten.

Na het ontbijt hebben Joris en Sabine nog heel even zitten verven, vervolgens alles in de kleren gehesen (en in de regenjassen) en toen de kinderen naar school gebracht.
Sabine was voor haar doen heel erg snel klaar met haar jas uitdoen en d'r sloffen aandoen en was ook ineens vertrokken. Gelukkig hadden we haar nog even gedag kunnen zeggen, maar het laat wel zien dat ze er veel zin in heeft.
Daarna Joris naar school gebracht en die had vandaag weer een nieuwe juf, nl. juf Petra. Wat een mooie naam, dit is meteen mijn favoriete juf, hahaha.
Juf Petra vertelde dat haar zoon bij Sabine in de klas zit, dus dat is ook nog eens grappig. Ook vertelde ze dat Joris al mooi Tirools aan het leren is. Als iets niet mag dan zegt hij: "Mog niet" en als hij bij het eten graag iets wil hebben dan zegt hij: "Mog dies".
Wij zijn trots op ons mannetje!

Als het lukt dan laat ik Sabine straks ook weer even een stukje schrijven, tot zover deze post van mij.