In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, september 29, 2005

Ik weet het vandaag ff niet

Ik zit me een gat in m'n hersens te denken over een stukje voor vandaag, maar ik krijg het er niet uit helaas.

Gisteren netjes m'n dieet aangehouden, ik kreeg op het forum al commentaar dat ik te weinig eet, terwijl ik voor mijn gevoel best veel naar binnen stouw. Ben ondertussen al 1,7 kg afgevallen, dus dat is heel fijn.
Ik weet nog niet of ik deze fase langer dan een week vol ga houden, want ik ben eigenlijk niet voor zo'n ontzettend snel gewichtsverlies. Weet uit ervaring dat die snelle kilo's eraf ook meestal weer snelle kilo's eraan zijn.

Gisteravond op de bovenbuurkids gepast. Dat ging hartstikke goed. Moeders de deur uit geschopt (ze was erg zenuwachtig voor haar eerste cursusavond, dus ze had een zetje nodig) en toen de kinders onder onze hoede genomen.
Dat was dus geen enkel probleem. Ik heb alleen na een 3 kwartier de kinderen met ongelooflijk harde stem (dus boos) naar de huiskamer gecommandeerd, want het was ze gelukt om binnen een kwartier 3 keer flink ruzie te hebben.
Toen ze onder supervisie van Paul kwamen, ging het meteen een stuk beter :)
Eten ging prima, vooral omdat het bovenbuurmeisje heel graag de hagelslag en de duopasta wilde proberen, haha, ze verheugt zich er al op dat ze vrijdag weer mag komen eten.
Om 8 uur hadden we de hele club in bed, toen even snel de afwas van boven naar ons beneden gehaald en Truus daar verder mee volgeladen. Buurvrouw was vanochtend blij dat ze die zelf niet meer hoefde te doen.

Ik schaam me er bijna voor dat ik geld krijg voor dit soort oppas, want het stelt eigenlijk niets voor. Als de kinderen gewoon overdag bij ons komen spelen, kost het me regelmatig meer energie.
Maar goed, de buuv heeft natuurlijk een oppas nodig voor deze avonden en ik schijn met E 5,- per uur goedkoop te zijn :)