In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, september 26, 2005

Niet te geloven, maar wel waar

Petra is weer begonnen met een dieet!
Na alle enthousiast verhalen van Knoopy over het South Beach dieet (da's met heel weinig koolhydraten en veel eiwitten) ben ik dan overstag gegaan en probeer het nog 1 keer!

Vanochtend ontbeten met 2 gekookte eieren, 1 tomaat, 1 plakje uitgebakken tiroler spek (het andere plakje was door de kinderen opgeëist en lustte ik ook niet meer) en 1 kop kruidenthee. Tjonge, dat valt dus echt flink zwaar, maar dat schijnt de bedoeling te zijn.
De lijst met voedsel die ik mag hebben in deze eerste fase ligt al uitgeprint naast me, dus we kunnen gaan inkopen. Eigenlijk wil ik wel op de fiets naar Kirchberg, dat is goed voor de verbranding en daar zit een M-Preis. Deze laatste is weer goedkoper dan de Billa en de Spar die wij hier in het dorp hebben en Kirchberg is op de fiets goed te doen. Dit in tegenstelling tot de Hofer (Aldi) in Westendorf, daar naartoe is ten eerste het fietspad niet zo goed en ten tweede is het die kant op een stuk heuveliger :) Zo goed is m'n conditie nog niet, haha.

Gisteravond goed afgesloten met pannenkoeken met stroop (schoonouders waren gekomen en hadden een flinke levering spullen mee, waaronder 2 potten stroop) en daar hadden we al bijna 2 maanden zin in, dus snel voordat ik het niet meer mag lekker gegeten.

Het weer hier is weer prima, dus ik verheug me weer op een mooie nazomerdag.

1 Comments:

At 26 september, 2005 22:27, Anonymous Anoniem zei....

Dit dieet is werkelijk vreselijk!!!!!!!
Je moet eten tot je er bij neervalt en je valt zomaar 10 kilo af zonder dat je er erg in hebt........
Zelf sta ik nog iedere dag verbaasd over de hoeveelheid die ik naar binnen stouwen moet......
En ik eet vele malen lekkerder!
Soms is het net haute cuisine....

Lieverd succes ,je kan het!!!

 

Een reactie posten

<< Home