In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, oktober 15, 2005

en daar gaan opa en oma ook alweer naar nederland

Vandaag was alweer de laatste dag dat opa Nanno en oma Gonnie hier in Brixen waren.
Daarom zijn we daar vanmiddag met z'n allen nog even gezellig langs geweest. De kinderen zijn weer verwend door Ruud en Meity (neef van Gonnie met z'n vrouw), dus die waren alweer blij.

Verder heeft Paul vanochtend bij Joost geklust, de zolder isoleren. Dat is wel een heel werk, ze verwachten er bij mekaar een goede 10 ochtenden voor nodig te hebben.
Ik heb het huis weer aan kant gebracht en de kinderen hebben fantastisch meegeholpen door heel lief met z'n allen te spelen.

Vanavond hadden we Linda en Lydia weer te eten. Anita en Hermann wilden gezellig samen een avondje uit, dus wij passen weer op (dit keer gratis). Ben benieuwd hoe laat ze terugkomen. Ik weet wel zeker dat we voor Lydia er weer uit zullen moeten, die begint altijd om elf uur, half twaalf te janken, dus dan duwen we er stiekem een fles in (wat niet weet, wat niet deert) en hopelijk slaapt ze dan tot morgenochtend door.

Verder hier geen nieuws of andere gebeurtenissen, maar morgen schijnt het mooi weer te worden, dus misschien gaan we er dan nog wel weer even op uit.