In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, oktober 12, 2005

Vandaag was het dan zover, m'n tweede fitnessles.
Ik was bang dat ik erg veel last van m'n spieren zou hebben, maar behalve m'n buikspieren die ik tijdens de oefeningen wel erg goed voelde (au au), viel me dat erg mee.
Wel moest ik vandaag 5 minuten langer fietsen, oefeningen doen voor m'n triceps en in plaats van 20 minuten moest ik 30 minuten cardio oefeningen doen.
Aan het einde van de les was ik wel moe, maar voelde me tevens erg lekker. Ik kijk dan ook met spanning naar vrijdag wanneer ik alle sets niet 2, maar 3 keer moet doen.

Paul is ondertussen hard bezig geweest met het verder maken van de homepage. Daar gaat nu eenmaal een hoop tijd inzitten en dat merken we meteen.
Gelukkig is vandaag de verklaring omtrent het gedrag van het ministerie van Justitie eindelijk binnengekomen, dus daarmee gaan we zo snel mogelijk naar Kitzbühel om deze bij het Bezirkshauptmannschaft af te geven.

Vanmiddag heb ik een halve boodschappentas met appels weg zitten schillen terwijl Sabine haar huiswerk aan het maken was. We zijn lekker buiten gaan zitten, want de temperaturen zijn 's middags in het zonnetje tropisch te noemen.
In tegenstelling tot de ochtenden trouwens, want vanochtend vroor het gewoon, de rijp lag al op het dak van de garage en de auto's.

Vanavond weer de buurkindjes op visite, het was weer erg gezellig en de pot chocopasta is alweer een stukje leger geworden. Heel vreemd, maar als Linda bij ons eet, dan wordt er ineens een hoop chocopasta en hagelslag weggewerkt, hahaha.
Daarna hebben de kinderen nog even lekker buiten gespeeld tot het moment dat Linda met een rotklap op d'r hand en gezicht viel.
Gelukkig vielen de pijnen weg te werken met een glas limonade met een rietje en 3 koekjes, dus het viel uiteindelijk mee. Wel een kapotte bovenlip en een beetje een bloedneus, maar dat mag ook wel als je op je gezicht klapt.

Ondertussen hebben we alle kinderen weer goed en wel in hun bedjes en kunnen wij genieten van hopelijk een rustig avondje.

2 Comments:

At 13 oktober, 2005 10:23, Anonymous Anoniem zei....

hoi petra

met vreugde lees ik bijna elke dag jullie blog erg leuk omdat telezen en volgens mij jouw dat makkelijk af(idee ga collum bij blad ajuus)
welk papier hadden jullie nodig voor daar vragen ze daarom of was dat nodifg voor jullie eigen zaak

groetjes karin en frank

 
At 13 oktober, 2005 20:54, Blogger Petra zei....

Hoi Karin en Frank,

voor de eigen zaak heb je een verklaring omtrent het gedrag (voor natuurlijke personen in ons geval) nodig. Zonder dat briefje kan je officieel geen bedrijf beginnen en dat betekent in ons geval ook nog geen ziektekostenverzekering (da's nog wel het ergste).
Morgen snel naar Kitz om het 1 en ander te regelen.

groetjes, Petra

 

Een reactie posten

<< Home