In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, oktober 04, 2005

Jobsuche

Paul is hard op zoek naar een baan. Vandaag is hij bij de Bergbahnen geweest om zich in te laten schrijven voor de winterperiode. De baas daar zei dat hij niet wist of hij voor Paul wel een baantje had voor het hele winterseizoen, omdat de termijn nog tot eind volgende week loopt en ze in eerste instantie mensen aannemen die al eerder voor ze hebben gewerkt. Wel jammer dat er nog geen zekerheid is, maar goed, Paul staat daar nu in ieder geval op de lijst.

Van het bedrijf uit Hopfgarten horen we helemaal niets. Wat ons betreft eigenlijk geen goed teken. Als ze zo laks zijn met reageren naar mogelijk personeel, hoe zijn ze dan tegen hun klanten?
Ach, we zien wel, het komt uiteindelijk heus wel goed. Voor Paul is het allemaal wel heel stressvol, hij loopt stijf van de zenuwen dat hij nog steeds niets heeft. Erg jammer want dat trekt toch een hoop positieve energie uit ´m en dat wordt omgezet in negatieve energie en daar ben ik erg gevoelig voor.

Met de kinderen gaat het gelukkig allemaal wel goed, dat is alvast fijn om te weten. Paul is nu weer onderweg naar kennissen om te kijken of hij de printerproblemen daar kan oplossen, in ruil daarvoor mogen wij dan weer regelmatig de auto lenen.

2 Comments:

At 06 oktober, 2005 19:50, Anonymous Anoniem zei....

Hoi Paul en petra natuurlijk ook:-)

Heel veel succes wensen met het zoeken van een andere baan!

groetjes
Irene

 
At 06 oktober, 2005 20:02, Anonymous Anoniem zei....

moet ik natuurlijk niet te snel op verzenden drukken:-)
Hier dan nog de rest wat ik wilde schrijven:-)

De oudste vorm van de geldhandel het ruilsysteem is nog steeds van kracht zie ik,leuke deal:-)

Meissie het gaat jullie vast en zeker lukken ook deze tegenslag gaat eens voorbij en je zult zien na regen komt zonneschijn.

groetjes
Irene
ps wensen moet natuurlijk gewenst zijn:-)

 

Een reactie posten

<< Home