In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, oktober 02, 2005

Paul z'n uitje

Paul is gistermiddag vertrokken naar een open dag bij het bedrijf KTW uit Kirchbichl. Paul zal hier nog een stukje over schrijven, dat komt dan hier te staan.

Ik heb me gister weer prima vermaakt. De kinderen hebben lekker gespeeld (zich helaas niet aan de afspraak gehouden om mamma te ontzien, maar dat vergeven we ze gewoon weer), 's avonds hebben de kinderen broodjes (käsestangerl) gegeten met een frankfurter erin.
Omdat ze allebei al 3 van die kleine babybel-kaasjes ophadden, hadden ze na een half broodje met 1 worstje alweer genoeg. De 2 overige worsten liggen weer in de koelkast, zodat ze die vandaag op kunnen eten. Ik had zelf ook niet veel honger en ben na een omelet van 3 eieren, met daarin 2 frankfurters versneden ook gestopt met eten.

Vanochtend om 6.10 uur was Joris alweer wakker en ik dus ook. Om iets over half zeven kwam hij bij me liggen en om kwart voor zeven zijn we er maar uitgegaan, want hij kon echt niet meer slapen. Daar gaat je zondagochtend..... (ik zou uitslapen, maar Paul sliep nog zo lekker, die hebben we maar laten liggen).

Nu dus alweer een tijdje achter de pc. Joris lekker een spelletje doen en ik weer bijlezen. Het weer is vandaag ook niet echt vriendelijk te noemen. Het is vrij koud, ik heb in de huiskamer de verwarming al aangedaan, er zijn geen bergen meer te zien door de mist en het regent. Dat wordt vandaag dus geen uren buiten wandelen, want wandelen in de regen en mist is iets dat ik toch niet zo graag doe. Ik wacht wel weer tot het wat mooier wordt.