In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, februari 19, 2006

Even bijpraten na 2 drukke dagen

vrijdag en zaterdag was het behoorlijk druk hier op de plaats, 2 dagen van 9 uur gemaakt (alhoewel ik dat uurtje tussen de middag niet echt als rust kon zien, want dat was meer heen en weer vliegen dan rustig zitten). En dat ben ik natuurlijk niet gewend.
Het was wel erg leuk, alhoewel C en ik alweer een aanvaring hebben gehad.
Maar goed, dat heb je met 2 van die heethoofden bij mekaar, dat botst regelmatig en gelukkig kunnen we het meestal weer snel met mekaar uitpraten.

Helaas zijn er minder gasten op de camping gekomen dan ik verwacht had, dat is wel ff jammer want we hadden samen toch een beetje gehoopt op een volle bak (voor mij heeft dat natuurlijk niets met inkomsten te maken, maar gewoon met de uitdaging).

Vandaag was het erg rustig, waardoor we even gezellig met mekaar hebben kunnen praten en er wat extra klussen gedaan konden worden. Er zijn nu eenmaal altijd zaken die blijven liggen als het zo druk is en we konden ook gewoon ff wat meer aandacht aan de mensen besteden en dat is altijd goed natuurlijk.

Paul en de kinderen heb ik door de grote drukte de laatste dagen vrijwel niet gezien, alleen bij het eten en dan nog even ´s avonds. Dat is wel heel erg vreemd als je gewend bent om mekaar veel te zien, maar ze hebben zich er met z´n drietjes goed doorheen geslagen.
Het weer werkt op dit moment ook heel behoorlijk mee. Het is een paar graden boven nul, ´s nachts net een paar graden eronder dus gelukkig geen grote problemen met teveel liters water. De campinggasten zijn hierdoor lekker relaxed en dat werkt toch wel heel fijn.

Nu heb ik even rustig de tijd in het buro, geen gasten om te helpen, dus ik neem de kans waar om weer even snel dit blogje te schrijven om jullie weer een beetje op de hoogte te houden.
Vanavond maar lekker relaxen, want morgenavond moet ik weer naar cursus dus dan is er helemaal geen tijd om uit te rusten.