In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 11, 2006

ineens weer fulltime, da's schrikken

Tja, het is vakantie en ik moet dus weer full-time aan de slag. Wel weer wennen hoor, 8 uur per dag werken. 8.00 - 12.00 uur en 14.00 tot 18.00 uur. Vandaag was het nog vrij rustig, maar morgen verwacht ik meer werk.
Ik heb het nog steeds super naar m'n zin en in plaats van giga veel klaagzangen (nou ja, 1 tje maar die zal ik zo nader uitwerken), kreeg ik vandaag een aantal complimenten die ik nu eens door kon geven in plaats van alleen maar gemopper.
Als je bedenkt dat er vanochtend alweer om half 4 begonnen was met sneeuwschuiven, dan snap je dat dat een fijne opsteker is.

Wel kwam er vanochtend een boze meneer binnen. Christoph had z'n auto helemaal vastgezet door er een berg sneeuw voor te schuiven. Je moet weten dat het op de camping de regel is dat de auto's niet midden op de paden gezet mogen worden en deze meneer had er niet aan gedacht (dat krijg je als je gaat apres skiën zullen we maar zeggen) en toen Christoph er in de loop van de dag nog meer sneeuw voor had geschoven wat het helemaal heftig. Ik krijg natuurlijk de zwaarste aanvallen te verduren (gelukkig kan ik er aardig tegen) en soms moet je je dan wel eens inhouden om niet te gaan lachen.
Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen en gaan de mannen morgen samen de auto weer uitgraven.

Paul had het aan het einde van de ochtend helemaal gehad met de kinderen. Ondanks dat ze me beloofd hadden dat ze geen ruzie zouden maken en hun rommel op zouden ruimen, hadden ze zich aan geen van die afspraken gehouden. Dan ben je inderdaad aan het einde van een ochtend helemaal op en toen ik ook nog begon te mopperen was het even over.
Uiteindelijk hebben we Joris in bed gemikt, want die was gewoon strontvervelend omdat hij zo moe was. Omdat Paul en ik naar de camping moesten om te werken (hij aan Brixnet) heeft Sabine opgepast. Toch wel fijn zo'n grote dochter moet ik zeggen.
Toen Joris weer wakker was, heeft Paul de kids opgehaald en zijn ze met z'n drietjes nog even lekker wezen skiën.

Zelf heb ik vandaag tot aan m'n kniën in de sneeuw gestaan (met een normale broek aan, hihi) om meterstanden op te nemen, een stop die eruit geslagen was weer goed gezet en natuurlijk de nodige gasflessen vervangen. Echt van die werkjes die ik leuk vind om te doen, even lekker buiten bezig laat mij maar gaan.

Morgen weer lekker een hele dag aan de slag, alleen wel even pauze om te kijken hoe mijn zoon mee gaat doen met de bambini rennen, ik ben heeeel benieuwd!