In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, februari 08, 2006

ziek mannetje

Vanochtend dacht ik eerst even langs de huisarts te gaan om m´n verzekeringspasje te laten zien, dat had ik zo afgesproken met de assistente. Natuurlijk is net woensdagochtend de enige ochtend dat de praktijk gesloten is :( Heb ik weer.
Daarna snel door naar de camping en even geïnformeerd naar het kleine ventje dat gisteravond zo ziek was, gelukkig ging het vandaag alweer een stukje beter met hem dus dat viel mee.

Door de flinke hoeveelheid sneeuw die er gevallen was, was er op de camping al om 4 uur begonnen met sneeuwruimen, alhoewel het op dit moment een beetje vechten tegen de bierkaai begint te worden. Zelf heb ik het vrij rustig gehad, alhoewel er steeds meer klachten beginnen te komen van campinggasten dat ze een beetje het idee hebben dat de camping een erg achtergesteld kindje is ten opzichte van het sporthotel.

Ook staat er een caravan tegenover het buro die al erg oud is en die begon onder de druk van de sneeuwvracht die er op het dak lag toch behoorlijk te kraken in z´n voegen. Echt letterlijk, want er waren al behoorlijk wat vreemde tochtgaten zichtbaar aan het worden aan de buitenkant.
Dus in overleg even de eigenaresse opgebeld en die wilde graag iemand inhuren om de zaak leeg te schuiven. Paul vond het helemaal niet erg om te doen, dus die had zich al ingesteld op een dak leegscheppen vanmiddag. Alleen bleek de caravan al leeg te zijn toen hij vanmiddag aankwam. Dat bleek ome Ruud Venekamp te hebben gedaan. Die had ook de staat van de caravan opgemerkt en medelijden gekregen met de dame in kwestie en dus ´eventjes´ het dak leeggeschept.
Om een lang verhaal kort te maken: om kwart over vijf heb ik Christoph nog even gebeld (tja, ik had geen dienst) of hij zo vriendelijk wilde zijn om mevrouw even te bellen dat het zaakje was opgelost en dat ze er ook nog eens niets voor hoefde te betalen. Als dat niet aardig is, dan weet ik het niet meer.

Ondertussen zat ik al vanaf een uur of twee thuis met een ziek mannetje. Joris is vanaf die tijd elk half uur aan de spuug of de diarree geweest dus je kunt je voorstellen dat zowel hij als ik het nu wel enigszins zat zijn.
Over een minuut of 10 zou het weer zover moeten zijn, dus nu maar hopen dat hij in ieder geval 1 keertje overslaat.

Vanavond dus helaas geen cursus voor mij, Paul moest naar een klant en oma wilde niet oppassen dus was ik toch zelf de pineut.
Verder geen nieuws behalve dan dat er morgen nog meer sneeuw wordt verwacht...