In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, februari 28, 2006

Fasching

Vandaag is het hier Fashing. Sabine is verkleed naar school, Joris wilde dat niet. Zelf heb ik een heksenmuts opgezet, wat me al heel wat lachende gezichten opgeleverd heeft. En dan heb ik me nog niet eens geschminkt.....

Tussen de middag ga ik beslag maken voor oliebollen. Vanavond ga ik die bakken, zodat Joris morgen op school voor Fashing en zijn verjaardag oliebollen uit kan delen. Natuurlijk maak ik er genoeg om er zelf ook nog een paar hiernaartoe mee te nemen.

Verder is het een rustig dagje vandaag. Weinig mensen die weggaan en maar 1 aankomst verwacht dus het zal wel lekker rustig blijven. Is ook wel eens lekker moet ik zeggen.

Gisteren op cursus had ik vreselijk veel moeite om me te concentreren want ik was zo vreselijk moe dat ik m´n ogen bijna niet open kon houden. Zo´n lange tijd achter mekaar werken, 2x per week cursus, toch nog een groot deel van het huishouden meewerken en dan een paar van die zeer gezellige avondjes tussendoor breken een mens na verloop van tijd toch een beetje op.
Maar ik geniet nog steeds ongelooflijk van alles hier. Het werk op de camping vind ik nog steeds leuk, de omgeving blijft onbeschrijflijk mooi en over het weer kan ik naar huis (uhh naar Nederland) blijven schrijven. Vandaag alweer een prachtige blauwe lucht met wat sluierbewolking en verder alleen maar zon, zon en zon.