In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, februari 24, 2006

Joris is een vleermuis!

Vandaag was het nog drukker dan gisteren, ik heb ongeveer driekwart van de ochtend half hollend doorgebracht om te zorgen dat alles op tijd gedaan werd en om de mensen toch zo snel mogelijk te helpen.
Ondanks dat alles ontstonden er toch nog wachttijden, maar goed er kan nu eenmaal maar 1 caravan tegelijk van z'n plek getrokken worden.

Om twaalf uur werd ik opgehaald door Paul en ...........een vleermuis! Ik schrok me natuurlijk een hoedje en toen begon die vleermuis ineens ontzettend hard te lachen en te roepen: mamma, ik ben het hoor, ik ben Joris... hihihi prachtig. Hij wilde vanochtend namelijk niet verkleed worden voor de carnaval, maar juf had dus een prachtige vleermuis op z'n gezicht getekend.

Omdat Paul ook de hele ochtend op stap was geweest, hebben we snel patat met satésaus en witte worstjes gemaakt. Niet echt gezond, maar wel erg lekker.
Om iets over half twee ging de telefoon. Dat was natuurlijk Christoph om te vragen of we weer brood voor 'm mee wilden nemen bij de Billa vandaan. Tuurlijk willen we dat. Paul had ook nog een pakje Kinderchocolade voor Christoph meegenomen (hahaha) en die werd in dank aanvaard :)
Even een klein dipje in de drukte gehad, maar zo vanaf kwart over vier ging het weer aan 1 stuk door. Kwart over zes had ik de laatste uit het buro gewerkt en het was goed dat we toen snel vertrokken zijn, want een klein kwartier later werd ik door Ton opgebeld of ik toevallig nog op de camping was, want er stonden alweer 2 campers voor de deur.
Morgen hopelijk nog 1 dagje zo'n drukte en dan vermoedelijk weer even wat rustiger. Ik ben dol op drukte, maar ik kom nu aan bepaalde dingen niet meer toe die eigenlijk ook gedaan moeten worden en dat is irritant.

Paul is vanavond gezellig een biertje drinken met andere Paul van Brixnet en met Jeps (zo noemen we 'm) die ook altijd klaarstaat om te helpen met Brixnet zaken.
Zelf ben ik maar weer lekker in bad gaan liggen, m'n spieren gaan een beetje last krijgen van het feit dat ik behoorlijk wat sjouw- en klimwerk moet doen. Dingen die ik erg leuk vind, maar waarvan de meeste mensen vinden dat ze toch eigenlijk beter door mannen gedaan zouden kunnen worden :)