In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 25, 2006

hoe ben je opgevoed

Vanochtend was het weer ongelooflijk druk op de camping. Echt zo'n wisseldag. En dan ook nog een aantal gevalletjes met stroomuitval erbij dus flink aanpezen.
Vanmiddag was het wat rustiger en heb ik met Christoph nog gesproken over opvoeding en hoe je daardoor beïnvloed wordt. Leuk gesprek, maar hier moeilijk te herhalen.

Aan het einde van m'n werkdag uitgenodigd bij Silke en Jürgen, duitse vrienden van ons van de camping. Om kwart voor tien ben ik redelijk aangeschoten met de kids naar huis gereden, want van Joris was niet veel meer over.
Paul en Jürgen waren naar het restaurant gegaan omdat daar een nederlandse zanger optrad en de heren wilden eigenlijk wel heel graag weten hoe die nu in het eggie was.

Het schrijven van dit blogje is al een behoorlijke opgave met zoveel sekt en zo weinig eten in m'n buik, dus ik hou het hier maar bij voor vandaag :D