In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 04, 2006

Vandaag was het weer lekker warm

Paul had vanochtend nog even een goed werkend kacheltje geregeld bij Joost (nogmaals heel veel dank hiervoor Joost, je bent een schat) zodat ik het vandaag niet koud zou hebben.
Toen we bij het buro kwamen en ik de sleutel van de kluis ging pakken, merkte ik dat de verwarming weer aan stond. Mensen wat een opluchting zeg.
Ik heb gisteren Christoph nogal grof uitgescholden omdat ik het zo ontzettend koud had. Nu heb ik me daar gisteren ook nog voor verontschuldigd, want het woord Arsloch is wel heel erg grof. Hij had het niet eens gehoord toen ik het zei.....en ook na m'n verontschuldigingen had hij het noooooit gehoord ;)
Vanochtend bedankte ik 'm dus voor het feit dat hij de Heizung weer had aangezet, waarop ik een dikke grijns kreeg met de opmerking: niet slecht voor een Arsloch toch?

Verder gemerkt dat het weer wat drukker wordt. Vanochtend heb ik nog m'n lijst bij kunnen werken met alle 'wan'betalers, waardoor ik voor Christoph toch een flink bedrag aan openstaande rekening bij mekaar heb kunnen verzamelen. Toch maar eens een percentage als salaris vragen, hihihi.

Vanmiddag was het meteen raak, eerst nog een beetje rustig, maar daarna achter mekaar door mensen. De tijd ging daardoor ontzettend snel en dat is wel erg lekker hoor.
Paul kwam me om 6 uur weer ophalen en had thuis al een flinke pan chili con carne op het vuur staan. Heerlijk om dat weer eens te eten. Ook de kinderen hebben zitten schransen. Als toetje hadden de kids van Anita allebei een fruitsalade gekregen. Ik zat al vol genoeg van de chili en Paul nam nog lekker een bak vanillevla.

Na het eten heb ik me op m'n huiswerk gestort, want het was best wel behoorlijk wat en ik wilde het graag vandaag af hebben. Ik merk wel dat ik niet meer gewend ben om zoveel met de hand te schrijven, maar ik wil het ook niet op de pc doen, want daar zit auto-correctie op en dan leer ik nog niets.

Nu lekker met een glaasje sekt naar de elpee Keeper of the Flame van Golden Earring aan het luisteren. Echt lekker geproduceerd is de plaat niet, maar er staan een aantal juweeltjes van songs op. Op dit moment ben ik helemaal lijp van het nummer One Word, dat staat nu voor de 5e keer op rij op en ik ben van plan om er nog een aantal keer achteraan te plakken.

One word makes all the difference in the world
and the word is LOVE

1 Comments:

At 05 februari, 2006 15:31, Anonymous Anoniem zei....

Hallo Dirndl,

Ik kon geen contactgegevens vinden, dus maar even zo via een reactie op je blog. Zou je contact met mij op kunnen nemen (joris@grensverleggen.nl), ik had een vraagje over het opnemen van je blog op grensverleggen.nl

Bedankt,

Joris

 

Een reactie posten

<< Home