In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, maart 15, 2006

Sportschool

Vanochtend eerst even een uurtje op de camping aan de slag.
Eerst weer het karton uitruimen (er lag weer van alles dat niet in de kartonopslag hoorde zullen we maar zeggen) en daarna door naar de sportschool!
Mensen, wat viel dat toch weer tegen zeg. Ik moet eigenlijk gewoon weer helemaal opnieuw beginnen. Een aantal oefeningen ben ik maar met 2 series begonnen, juist omdat ik al zolang dat soort dingen niet meer had gedaan en om nu met giga spierpijn te gaan zitten...., mij niet gezien.

Tegen half 1 het huis weer binnen gerold en lekker aan de pizza die Paul in de oven had geschoven.
Toen nog even wat bijgekomen, lekker in bad gerold, de afwasmachine uitgeruimd en voor we het wisten was het alweer tijd om naar de vrouwenarts te gaan voor controle. Daar was alles gelukkig prima in orde, geen nare uitslag van het uitstrijkje, pfff. Weer een flinke berg euro´s lichter, maar 2 flessen badolie en een fles lichaamsolie (hoe noem je dat eigenlijk in NL?) rijker ging ik weer naar huis.
Thuisgekomen nog maar even een sms-je naar Christoph gestuurd of ik nog naar de camping moest komen vanmiddag en daarop kreeg ik de vraag: heb je tijd dan?
Ach, voor dat uurtje, dat lukt me natuurlijk wel.
Paul en Joris hebben me om vijf uur naar de camping gebracht, waar ik meteen weer allemaal fans voor de deur had staan. Erg leuk, ze snel allemaal van de door hun gevraagde informatie en spullen voorzien en daarna naar de vuilcontainers om de plasticcontainer en de blikcontainer weer op hun plek te zetten.
Dat was makkelijker gezegd dan gedaan en gelukkig kwam een heel aardige campinggast, meneer Olyhoek mij daarbij helpen. Samen even flink lopen sjorren en met wat scheppen met z´n sneeuwschep stonden de beide containers weer heel aardig op hun plekje.
Nog wat zaakjes op het buro bijgewerkt, de wasmachines en drogers weer van hun munten ontdaan en nog even een spelletje gespeeld en het was alweer zes uur.

Joris en Paul stonden toen weer voor de deur en in volle vaart naar huis gereden om daar een broodje te eten. Joris in bed gemikt, want die was total loss, vervolgens weer snel in de kleren om naar cursus te gaan. Paul was bezig met een klant telefonisch te woord te staan en hij moest ook nog naar een andere klant toe deze avond. Sabine kwam ondertussen ook thuis bij Sabrina vandaan en verder weet ik het ff niet, want toen ben ik naar Kitzbühel gescheurd.
Daar waren we deze avond maar met z´n vijven dus allemaal lekker veel aandacht gehad.

Om iets voor half tien was ik weer thuis en was Paul lekker bezig achter z´n laptopje. Nog even wat gedronken en een handje chipjes genomen.
Nu nog even relaxen en morgen......morgen schijn ik een vrije dag te hebben! Hopelijk ben ik dit keer niet ziek...