In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, maart 03, 2006

Er is er 1 jarig, hoera hoera

dat kun je wel zien dat is ZIJ! Mijn mammie is vandaag alweer 63 jaar geworden. Tja, gisteren Joris, Natascha en Kimberley die hun verjaardag vierden en dan vandaag m'n moeder. 4 jarigen in bijna 1 klap, dus dat gaat snel in onze kleine familie.

Verder was het voor ons een heel gewone dag.
Ik heb weer de hele dag gewerkt (vanochtend was het een gekkenhuis), tussen de middag had Paul een lekkere pan spaghetti met bolognesesaus (uit een pakje, maar toch best lekker) gemaakt en vanmiddag heeft hij een PDA gekocht. De kinderen hebben ondertussen vreselijk lief gespeeld, wat ze grote complimenten van hun vader opleverde (en die is daar niet zo scheutig mee zullen we maar zeggen).
Ook waren ze nog naar het ziekenhuis geweest om Paul Rense even een hart onder de riem te steken en te kijken hoe het met hem ging.
Voorlopig moet hij ter observatie nog in het ziekenhuis blijven, want het is op het kantje geweest en dan laten ze je hier echt niet zomaar gaan.

Och ja, vanochtend om een uur of half elf stonden zowaar eindelijk de mensen van de oostenrijkse telekom op de stoep. Belachelijk dat je met een business aansluiting zo vreselijk lang moet wachten, maar goed, het leed is weer geleden en er kan weer geïnternet worden.

Rond kwart voor zes kwamen Paul en de kinderen binnenlopen met de nieuwe aanwinst van Paul en even later kwam ook Christoph het kantoor binnenvallen.
Die moest natuurlijk uitgebreid de PDA van Paul bewonderen en wil er nu eigenlijk zelf toch ook wel 1 hebben :D
Uiteindelijk was het natuurlijk weer ruim na zessen voordat we vertrokken, toen nog even snel gegeten en daarna moest Paul nog even naar een klant.

De kinderen hebben nog even heerlijk gespeeld en we hebben nog een kopje thee met een stukje taart genomen. Per slot van rekening is het zonde om het ding te laten verpieteren. Tegen kwart voor acht heb ik ze toch gewoon hun bed in gemikt, want ze waren allebei erg moe. Zelf ben ik gaan opruimen en weer de was gaan doen (jongens wat maken we toch een hoop vuil met z'n allen) en nu dan weer even m'n blogje bijwerken.
Ook morgen verwacht ik een redelijke drukte op het werk dus het zal wel weer een avondblogje gaan worden.

Bis Morgen!