In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, maart 10, 2006

even snel

Even snel een berichtje vanuit het buro.
Vanochtend lekker rustig opgestart en om 9 uur zat ik hier weer in het buro. Er kwam al gelijk iemand klagen dat haar auto ingegraven was, ze had ´m nogal lang op het midden van de weg laten staan, dus de ´gewone´ behandeling viel ook haar ten deel. En natuurlijk ben ik weer de gebeten hond in deze. Wel vervelend dat ik er niets aan kan doen helaas.

Even later kwam Christoph ook weer aanscheuren, dus even de klachten doorgegeven en ook het feit dat de mensen van de blikophaaldienst gisteren het blik niet hebben gehaald. Dat werd dus een boos telefoontje naar de betreffende firma, ik had ze gisteren ook al te kennen gegeven dat wij er niet blij mee waren. Per slot van rekening was het plastic wel gewoon opgehaald en die container staat achter de blikcontainer!
Verder nog met z´n tweeën naar het

Zo, dat was snel, helemaal afgebroken ook nog. Dan ga ik nu maar weer even verder.

Verder nog met z´n tweeën naar het Heizungsraum geweest waar we gisteren problemen hadden met de waterdruk. Het bleek dat meneer Lukkien en ik het niet helemaal goed hadden gedaan, maar dat was iets dat we ook niet konden weten, dus gelukkig niet onze schuld. Wel weer leuk wat uitleg gehad van Christoph over het hoe en wat van de watervoorziening.
De rest van de ochtend de gewone dingetjes gedaan dus geen opzienbarend nieuws.

Tussen de middag Joris opgehaald en Brezen en Käsestangerl voor ons gehaald. Tja als Paul met de mannen op de berg kan eten, dan mogen wij natuurlijk ook wat lekkers ;-)
Tegen kwart over drie weer de kleren aangetrokken en naar de camping gelopen. De kinderen mochten weer fijn bij opa en oma spelen en daar eten wij met z´n drietjes vanavond ook.
Ik was nog niet op de camping en werd al aangesproken door de dames wiens auto was vastgezet. (en dan nu het vervolg van deze blog in delen)
Met het wegschuiven van de sneeuw had Christoph nog wat extra sneeuw op hun bergje achtergelaten (dit keer niet met opzet) waardoor ze er even helemaal doorheen zaten. Flinke mopperpartij over me heen gekregen, vervolgens Christoph gebeld en van hem ook weer een mopperpartij over me heen gekregen. Gelukkig maar dat ik een olifantenhuid heb....
Om een lang verhaal kort te maken, de dames moeten van Christoph hun auto maar op hun parkeerplaats parkeren en dan zorgt hij er morgenochtend voor dat het pad weer schoon geveegd wordt. Ik hoorde later van m´n schoonvader dat hij en een andere gast beide dames hadden geholpen. Hartstikke lief toch.

Verder vanmiddag weer lekker bezig geweest.
Op een bepaald moment werd Christoph nog wel heeeeel erg intiem door me allerliebste Petra te gaan noemen (oei, ik moet toch uitkijken met wat ik die jongen leer, ik vrees dat ik ´m zelf geleerd heb dat hij me zo moet noemen....), dus ik zei al tegen ´m dat hij niet zo lief tegen me moet zijn, dat ik daar zenuwachtig van word, hihi. Tegen half zes nog even een sneeuwbuitje naar beneden gehad, maar daarna klaarde het weer wat op. Om zes uur werd ik bij Nanno en Gonnie verwacht voor het eten. Lekker zelf niet koken, dat is toch ook wel luxe hoor. Paul en de mannen eten ergens anders en de kids zouden sowieso bij opa en oma eten. Tja, dan wil ik graag meedoen :D

Om zeven uur met de kinderen naar huis gelopen, nog wat gedronken en vervolgens de kinders in bed gebracht. Daarna nog een was weggestreken (tja nu Sven hier niet slaapt, moet ik snel de kans waarnemen, anders heb ik er weer geen tijd voor) en nu dus even lekker met een muziekje aan achter de pc.