In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, maart 13, 2006

Vrije dag

Zo zeg, ik heb vandaag een vrije dag. Dus lekker met Anita naar de sportschool!
Helaas dat gaat dus mooi niet door. Petra is ziek :-( Het 1 dags griepje dat de rest van de familie al heeft gehad, slaat nu bij mij toe.
Ik heb dus tot ongeveer half 1 liggen slapen, toen wat gegeten (Paul had weer lekker gekookt) en toen tot een uur of 2 nog wat gelegen. Ineens voelde ik me een stuk beter, dus snel uit bed.
In de hal kwam ik Anita tegen die vroeg of ik ook zin had in een beker glühwein. Nou, ik wel. Dus gezellig samen buiten op de bank in het zonnetje gezeten en glühwein gedronken terwijl de kinderen samen aan het spelen waren.
Tegen kwart over drie kwam Sabine zeggen dat ze eigenlijk wel zin had om samen wat te gaan doen, dus we zijn samen gaan wandelen.
We wilden eigenlijk richting Westendorf, maar wegens de tunnelbouw was de leuke weg afgesloten dus hebben we besloten om de Kandleralm dan maar een stuk te beklimmen. Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan dus we zijn niet ontzettend hoog gekomen, maar leuk was het wel.

Op de terugweg nog even langs de camping om oma haar muts terug te brengen en een beker warme choco met slagroom bij het campingrestaurant te drinken.
Toen nog heel even langs het buro om Christoph te plagen, maar vooral om even te kijken waar een bepaalde campinggast stond. Ik had via via foto´s voor een kennis van haar gekregen en ik moest weten waar ik die naartoe moet sturen. Ze was in ieder geval erg blij dat ik het haar kwam vertellen en ik krijg morgen het emailadres waar ik ze naartoe kan sturen.

Daarna snel naar huis waar we Joris half slapend en verrekkend van de jeuk vonden. Hij heeft een tijdje bij me op schoot gezeten, maar werd daar niet blijer van. Hij had het ook zo koud. Toen kwam ik op het idee om dan maar een bad voor hem te laten vollopen en daarin mijn anti-droge huid badolie te doen.
Flink opgeknapt kwam m´n kleine ventje daar weer uit.
Toen even lekker een broodje gegeten en voor we het wisten was het voor de kinderen alweer tijd om naar bed te gaan.
Zelf had ik naar cursus gemoeten, maar omdat ik de laatste tijd heel erg gevoelig ben voor stemmingen van anderen en dus alles oppik, was ik ook uitgeput en had echt geen puf meer om ook nog eens naar cursus te gaan. Alles bij mekaar een beetje teveel en dat griepje is wel kort, maar redelijk venijnig.

Morgenochtend weer vroeg aan de slag om kentekens op de camping te controleren en daarna zien we wel weer.
Ik heb in ieder geval weer een leuk spel op de pc, Luxor, en dat is ook wel lekker verslavend.
Glaasje rode wijn en een chipje erbij, lekkere muziek aan en Petra vermaakt zich de rest van de avond wel.