In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, september 19, 2006

en alweer een dag voorbij

Gisteravond al weer heel wat in de kelder kunnen witten, het ziet er al weer een stukkie beter uit, al zeg ik het zelluf.

Vanochtend weer op tijd uit bed, want de kids moesten weer naar school en ik wilde ook graag om 8 uur beginnen. We waren weer eens laat en wilden dus snel in de auto springen, bleek dat de garagedeur in het slot was gevallen en die sleutel hadden we dus niet.... BALEN!
Sabine op een drafje naar school en ik heb snel Joris achterop de fiets gemikt. Gelukkig is het allemaal dichtbij, dus we waren nog wel op tijd.

Op de camping lekker aan de slag gegaan, eerst opruimen, daarna weer verder met de rekeningen. Dat zijn echt van die mega-klussen, kost me gewoon een week. Op zich wel leuk om te doen, vind ik dan. Tussendoor komen er natuurlijk ook altijd mensen langs en dat maakt het ook weer gezellig ondanks dat het niet echt opschiet.
Christoph was braaf zijn deel van de werkplaats aan het opruimen toen ik zo tegen half twaalf iets om hoorde vallen en even later een heel zielig PETRA. Bleek dat de doos met pluggen was omgevallen.... Hij ging het netjes zelf opruimen, maar na dat even aangekeken te hebben, heb ik ´m weggestuurd. Dat kan ik veel sneller en beter en het was etenstijd (voor hem dan) dus hoppa weg ermee.

Om half 1 snel naar huis en daar het eten gemaakt dat Paul al had voorbereid. Overgebleven bbq vleesspiezen opgebakken en daarbij in bouillon gekookte rijst en gebakken groenten. Was weer heel lekker.
Sabine had ondertussen al flink wat huiswerk gedaan, want die had vanmiddag met een vriendje afgesproken en Paul was klaar om naar Wörgl te gaan om wat inkopen te doen.
Ik ben weer snel naar de camping gegaan en eerlijk gezegd is dat met het weer van vandaag ook helemaal niet erg. Veel nattigheid buiten op dit moment, alhoewel het morgen weer mooi schijnt te gaan worden.

Was vanmiddag wel een beetje chagerijnig omdat ik al een tijd om spullen vraag die er nog steeds niet zijn en waardoor ik simpelweg niet lekker kan werken en dat ergert me. Dus nadat ik weer eens op Christoph gemopperd had, vroeg hij waarom ik die spullen dan niet gewoon even zelf ging halen met zijn auto. Nou ja, ok dan, maar niet echt vrolijk geloof ik. Tis maar goed dat hij me niet heeft zien rijden met de auto, raggen was een beter woord geloof ik.

Verder wel lekker gewerkt en gein gemaakt. Paul heeft ondertussen gezorgd dat we weer wat spullen voor in de kelder hebben om daar straks netjes op te kunnen ruimen en we hebben een nieuwe stofzuiger, de oude wil niet meer zo.
Om kwart voor zes had ik het wel gehad en Christoph ging naar het hotel, dus heb ik gevraagd of ik niet even mee kon rijden want het regende pijpestelen en ik had geen zin om daar doorheen te moeten met de fiets.
Ik ben netjes voor de deur afgeleverd en kwam daar tot de ontdekking dat ik de enige thuis was. Paul en de kids waren nog onderweg bij het vriendje vandaan.

Na het eten nog even lekker bijgekomen en nu is het weer tijd voor de verfkwast. Ik ga de muren van ons werkhok vandaag lichtgeel verven. Ben heel benieuwd hoe dat gaat worden.

1 Comments:

At 19 september, 2006 20:46, Anonymous Anoniem zei....

En natuurlijk wel foto's maken van de kelder he!

is altijd leuk....zo'n voor en na foto!

Sterkte met kleuren ;-)

 

Een reactie posten

<< Home