In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, mei 27, 2007

Nieuwe batterijen zijn ook wel eens nodig

Gisteren eigenlijk midden in m´n logje opgehouden met schrijven, want de batterijen van m´n toetsenbord waren leeg en dan wil het niet verder helaas.
Het was gisteren in ieder geval een prachtige dag en tegen een uur of 4 gingen Paul en de kinderen dan ook naar het zwembad om nog even een duik te nemen.
Helaas waren ze nog niet daar of het begon te plenzen en te onweren. Dus waren ze weer snel terug.

In het zwembad was Paul ook nog vrienden van de camping tegengekomen.
Eerst zijn we nog even boodschappen gaan doen, waarna we met z´n allen naar de camping zijn gereden om te kijken of ze misschien ook zin hadden om met z´n allen te gaan bbq-en.
Dat hadden ze en het was weer heel gezellig. Wat met hun altijd grappig is, is dat vooral zij altijd zo moet lachen om ons duits. Ze zijn nl. duitsers en wij gebruiken zo nu en dan natuurlijk nederlandse uitdrukkingen, maar ondertussen ook tiroolse uitdrukkingen. Zij kennen die dan niet op die manier en daarover ontstaat dan weer een hoop hilariteit :)
De kinderen kunnen het samen ook goed vinden, dus dat is hartstikke leuk.

Toen de druppels tegen half negen ook weer naar beneden kwamen, hebben we alles opgeruimd en zijn we weer naar huis gereden. Per slot van rekening hoogste tijd voor de kinderen om weer naar bed te gaan.

Vanochtend hebben de kinders heerlijk uitgeslapen, waardoor ik dit keer een ontbijtje heb geregeld. Lekker thee, melk, croissants, chocoladecroissants, aardbeien, gekookt eitje. En dat natuurlijk buiten in het zonnetje, want vooral ´s ochtends tot een uur of 9 is het eigenlijk continu lekker weer.
Toen weer aan de slag gegaan, want het huishouden en het werk doen nu eenmaal niet aan feestdagen.

Wat we verder gaan doen vandaag weten we nog niet, zien we vanzelf wel weer.