In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 22, 2007

Slaperig

Vandaag was wel een heel slaperig dagje.
Omdat ik vannacht maar 3 uurtjes geslapen had, ben ik nadat ik de kinderen naar school had gebracht nog even gaan liggen.
Toen ik om half 12 wakker werd schrok ik me rot.
Snel wat kleine dingetjes in huis gedaan en voordat ik het wist was het alweer half 1 en moesten de kinders gehaald worden.

Broodjes en eieren gehaald en toen lekker buiten op het kleed gaan picknicken. Tja, dat is nu eenmaal veel leuker dan aan tafel zitten en met dit weer (bewolkt, maar ook een lekker zonnetje) gaan we niet binnen zitten.
Ook vanmiddag is deels langs me heen gegaan, alhoewel ik weer zo´n anderhalf uur naast Sabine heb moeten zitten om te zorgen dat haar huiswerk gedaan werd. Daarna met Joris naar de camping gelopen om even een rekening bij klanten af te geven. Toen heeft Joris daar nog heerlijk in de speeltuin gespeeld.

Iets na vijf uur weer naar huis gelopen en aan het eten begonnen. Sabine was ondertussen met Sabrina aan het spelen, dus die bleef ook eten.
Omelet gevuld met chinese groenten en rijst. Daarbij wat reepjes paprika en kroepoek. Toen nog wat restjes opgemaakt. IJs met restje aardbei, restje chocoladeglazuur en een heel klein restje slagroom.
Buikjes weer vol en toen zijn de kinderen een speurtocht die de meiden in mekaar hadden gezet, gaan lopen.

Natuurlijk moest papa nog even gebeld worden, want die wordt heel erg gemist. De humeuren van mijn twee lieverds zijn ernstig beneden peil hierdoor. Maar ja, wat is dat is, daar kunnen we toch niets aan doen.
Voor het slapengaan nog even snel de beide knuffels genaaid. Door het vele knuffelen zaten er weer wat gaten in, dus die moesten weer eens gedicht worden.

Toen ben ik nog even wat administratie gaan doen en daarna maar eens in de Neckermann gekeken of ik nog wat kon vinden. Heb nu eenmaal een pesthekel aan winkelen voor kleding dus dat doe ik het liefst in zo´n catalogus (ja ja ik weet het, het is erg, maar ik heb er nu eenmaal een hekel aan).
Kan ik binnenkort weer eens wat nieuws aan als het goed is, want ik heb eigenlijk niets nets meer voor als ik naar een klant moet.

Zodadelijk maar eens m´n bedje in kruipen. Vannacht slaap ik met Sabine, want nu Paul er niet is, willen ze eigenlijk het liefst allebei bij mij slapen :) Nu vind ik dat niet zo´n goed plan, maar om en om vind ik het prima.

Ik weet trouwens niet of veel van jullie Rammstein kennen. Duitse hardrock met vaak superharde teksten. Momenteel ben ik helemaal gek van het liedje Stirb nicht vor mir een ballad. Voor de liefhebbers hier de tekst:

"Stirb Nicht Vor Mir"

Die Nacht öffnet ihren Schoß
Das Kind heißt Einsamkeit
Es ist kalt und regungslos
Ich weine leise in die Zeit
Ich weiß nicht wie du heißt
Doch ich weiß dass es dich gibt
Ich weiß dass irgendwann
irgendwer mich liebt

He comes to me every night
No words are left to say
With his hands around my neck
I close my eyes and pass away

I don't know who he is
In my dreams he does exist
His passion is a kiss
And I can not resist

Ich warte hier
Don't die before I do
Ich warte hier
Stirb nicht vor mir

I don't know who you are
I know that you exist
Stirb nicht
Sometimes love seems so far
Ich warte hier
Your love I can't dismiss
Ich warte hier

Alle Häuser sind verschneit
Und in den Fenstern Kerzenlicht
Dort liegen sie zu zweit
Und ich
Ich warte nur auf dich

Ich warte hier
Don't die before I do
Ich warte hier
Stirb nicht vor mir

I don't know who you are
I know that you exist
Stirb nicht
Sometimes love seems so far
Ich warte hier
Your love I can't dismiss

Stirb nicht vor mir