In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, september 18, 2007

Ballonnen en ik ben zo ontzettend blij

Vanochtend was het dan zover! Wij waren met z´n drietjes nog heel hard bezig om wakker te worden aan de ontbijttafel, toen m´n poetshulp aanbelde.
Zo heerlijk dat ze er is, ik hoefde alleen maar even kort te zeggen wat ik graag gedaan wil hebben en ze ging hard aan de slag.
Terwijl ik de kinderen naar school bracht en nog even de geleende pan naar de caravan van m´n schoonouders terugbracht, werd het bovenhuis alvast voor een deel schoongepoetst. Thuisgekomen kon ik meteen door met vertaalwerk enz. zonder dat ik ondertussen liep te bedenken wat voor zaken ik echt persé moet doen vandaag.
Heel maf eigenlijk want wat is nu een uurtje werk op de bovenverdieping? Dat helpt mij echt niet met de was, het koken, strijken enz. wat ik toch wel moet doen. Maar gewoon al het hele idee dat als straks de bovenverdieping weer helemaal op orde is ze mij hier beneden met van alles kan komen helpen dat geeft me zoveel rust in m´n hoofd, ik ben er echt superblij mee! Heb vanochtend al meer uit m´n handen gekregen dan dat ik lang heb gedaan.

Verder was het gisteren een heerlijke dag en heeft Joris buiten de ballonnen gefotografeerd die over ons huis heen kwamen zweven. Hij heeft een serie van zo´n 50 foto´s gemaakt, maar deze twee zijn het best gelukt.




Vandaag is het weer bepaald niet om over naar huis te schrijven, het heeft al vrijwel de hele ochtend geregend. Zelf merk ik daar gelukkig niet zoveel van omdat ik toch al in de kelder aan het werk ben.

Sabine heeft vanmiddag voor het eerst das bilderische Gestalten. Vorig jaar heeft ze via school een kookcursus gevolgd, dit jaar dus lekker kunsterig bezig zijn. Ben heel benieuwd wat het gaat worden. Straks komt ze thuis en roept de hele dag: een kloddertje roze HIEEEERRRR en een kloddertje roze DAAAAAAARRRR.....

2 Comments:

At 18 september, 2007 13:54, Blogger Jolanda zei....

Whaaaaa dat keek ik altijd
De Familie Knots geweldig met tante Til en onkel X
Leuk kennen jouw kids dat dan ook?

Jolanda

 
At 18 september, 2007 15:15, Anonymous Anoniem zei....

Geweldig inderdaad die tante Til!!!! Maar dat is wel 'onze' herinnering toch, niet van de kinderen?

Dat met die hulp begrijp ik goed: ik heb nu al een paar weken geen hulp meer en qua tijd is dat eigenlijk geen probleem. Maar het steeds 'moeten' en dan niets anders kunnen doen -want het moet als eerste af zijn, straks staan de gasten al voor de deur- vind ik ook lastig. Vaak wil/moet je ook nog zoveel andere dingen.

 

Een reactie posten

<< Home