In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, oktober 26, 2007

veel geknutsel

Tjonge jonge, wat kunnen die mannen toch knutselen. Ze hebben zich gisteren bijna 5! uur bezig gehouden daarzo. Om half acht verzamelen en pas om kwart over twaalf een biertje drinken in Tresor. Tegen die tijd had ik het al voor gezien gehouden. Had ontzettend veel zin, maar om jezelf zolang bezig te houden na een niet zo´n beste dag dat lukt me dus niet.

Dank trouwens voor je compliment Jo, lief van je.
Ben wat dat betreft ook gewoon echt trots op mezelf, elke keer weer als ik een opdracht(je) scoor, voel ik me heerlijk. Vind het ook nog steeds ontzettend fijn dat de mensen op de camping nog altijd zo vriendelijk tegen me zijn, kom er daarom nog heel graag. Leverde me gister helaas wel de opmerking op: (sorry moet even op z´n duits) Du bist hier immer beim rumstolzieren! Es ist MEIN Camping, nicht deinen!
Vond ik niet leuk, heb per slot van rekening nooit beweerd dat de camping van mij is alhoewel het wel zo voelde in de tijd dat ik er werkte.

Vandaag een vrije dag en natuurlijk ook de poets vrijaf gegeven. Dus heerlijk uitgeslapen en langzaam opgestart. Wel alvast een lijstje gemaakt van wat maandag gedaan moet worden. We moeten in verband met de administratie toch echt een privé en een zakelijke bankrekening hebben. Nu hebben we al twee rekeningen, maar dat loopt nog een beetje door mekaar dus daar moeten we wat zaken op orde gaan stellen en ik moet heel nodig langs het gemeentehuis voor de verlenging van m´n rijbewijs, anders moet ik straks hier opnieuw examen gaan doen en ik heb echt geen zin meer om weer al die theorie te moeten leren en af te moeten rijden, dus actie gevraagd!

De kinderen zijn helemaal blij dat ze vakantie hebben, vooral Sabine liep echt weer op het einde. Gelukkig had ze wel een hele fijne gitaarles gehad, waardoor ze vrolijk de vakantie induikelde.
Joris was vooral bezig met het feit dat hij niet zo laat naar bed wilde, hij wilde niet bastelen. Maar toen we hem duidelijk hadden gemaakt dat niet hij maar papa moest gaan knutselen was het goed :)

Verder is het weer hier grijs, maar er ligt nog sneeuw op de berg, dus toch een redelijk mooi plaatje naar mijn bescheiden mening.

1 Comments:

At 26 oktober, 2007 15:40, Anonymous Anoniem zei....

Tja Petra, ik hou nou eenmaal van mensen met een positieve instelling.

Dat heb ik zelf ook dus valt me dat dan ook eerder bij anderen op..

En die 'duitse' opmerking.. ene oor in andere oor uit he ;-)

Groetjes
Jolanda (Rotterdam)

 

Een reactie posten

<< Home