In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, november 01, 2007

alweer thuis

Gisteren hebben Sabine en ik ons prima vermaakt en ´s avonds gingen we gezellig samen naar restaurant Kirchwirt. Zag er best uit, helaas waren we de enigen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Eerst een bak knoflooksoep, waar bij Sabine rare harde stukjes inzaten en het brood dat ze er in stukjes ingesneden hadden overduidelijk oud was. Maar de soep op zich was lekker.

Toen kreeg ik een reegoulash met spätzle en preiselbeerencompote; Sabine had een Cordon Blue met bratkartoffeln gekozen.
Na 2 hapjes werd Sabine steeds witter en ging met de opmerking, ik voel me niet goed m´n buik doet zo´n pijn naar de wc. Ik heb m´n goulash opgegeten en ben toen achter haar aangegaan want het duurde me een beetje te lang. Mevrouw de witneus kwam net de wc uit en voelde zich ook nadat ze haar polsen onder de koude kraan had gehouden, nog steeds helemaal niet lekker.
Toen hebben we dus snel afgerekend (zonde van het eten en drinken dat nog op tafel stond, maar ja) en zijn teruggegaan. Met als resultaat dat ik om 7 uur weer op de kamer zat met een ziek meisje in bed.

Vanochtend was ze nog steeds niet lekker dus zijn we, ondanks het prachtige weer, maar weer naar huis gegaan. Als je je niet lekker voelt, ben je toch liever thuis. Wel jammer, we hadden nog wilde plannen voor vanavond :)

Thuisgekomen nog maar even lekker op bed gaan liggen om bij te komen. Sabine voelt zich alweer een stuk beter, vooral het weerzien met haar kleine, liefste, stoutste broertje deed een hoop goed.

1 Comments:

At 03 november, 2007 10:17, Anonymous Anoniem zei....

Wat vervelend zeg: ga je een paar daagjes er tussenuit en loopt het zo! Hopelijk gaat het al weer beter met Sabine!
Je had even moeten melden dat je 'langsreed' in Bischofshofen, was ik komen zwaaien.... hahaha

 

Een reactie posten

<< Home