In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, november 06, 2007

Je hebt zo van die nachten

dan wil het slapen gewoon niet lukken. Bah, was dus ook vreselijk moe vanochtend.
Maar goed, we hebben weer iedereen bij mekaar kunnen vegen en gelukkig voelt onze hulp dat vreselijk goed aan dus die is gewoon zonder vragen wat ze vandaag moest doen aan de slag gegaan. Wat ben ik toch blij met dat mens, echt.
Ik om kwart over acht richting tvb om daar de vertaling te doen. Dit keer gelukkig maar een kleintje, ik was met 40 minuten klaar.
Gezorgd dat de administratie weer op orde is en verder een beetje rustig aan gedaan.
Rond een uur of elf ben ik aan het middageten begonnen. Vandaag werden het mini-pizza´´tjes want ik had nogal wat restjes die op moesten.
Van Paul hoorde ik al dat Martina (van Kindergarten) alweer mee wilde komen eten, dus ik zeg: waarom komt ze dan niet gewoon een keer, een plaatsje is altijd vrij hoor.

Even op bed gelegen om over de slaap heen te komen en toen met Joris en Sabine onderweg. Sabine bij school afgezet, die had weer Bildnerisches Gestalten en Joris en ik gingen naar de kapper.
Je kon aan mij weer veel te goed zien dat ik niet meer de jongste ben (grijze haren) en er zat ook weinig snit meer in. Joris vond z´n haren sowieso te lang, maar nu heeft hij naar eigen zeggen gelukkig weer een coole look.
Zelf ook weer lekker opgekalefaterd moet ik zeggen. Sabine kwam op het einde ook aanlopen in de hoop dat er nog een plekje voor haar was, maar helaas voor haar geen tijd meer (er zaten alweer twee mensen te wachten) dus maar snel een afspraak voor donderdagmiddag gemaakt.

Thuisgekomen Sabine geholpen met haar huiswerk, terwijl Joris lekker in bad was gedoken. Nu een goed uur later is het huiswerk klaar en is Sabine als het goed is haar gitaarspel aan het oefenen.

Verder dus lekker een rustig dagje. Moet ook eens kunnen :)