In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juli 16, 2015

Beetje onweer

Vandaag is zo´n afsluitingsdag voor de vakantie met nog even dit, nog even dat.
Ik was gisteren door een vrouw gebeld in verband met een taart en die heb ik vandaag terug gebeld. Hartstikke aardig mens en de opdracht is een taart voor een kapster (deels met pensioen) die op 2 augustus haar 80e verjaardag viert. We gaan op 27 juli even bij elkaar zitten om te overleggen wat ze precies wil. Lijkt me gezellig!

Daarnaast heb ik verhuurders van ons vakantiehuis gebeld dat we verwachten zaterdag tussen 2 en 3 uur aan te komen. Dat was geen enkel probleem. Dit is ´m.

De Jocklerturm in Sulzfeld. Een oude stadstoren met 2 slaapkamers bovenin, daar onder de huiskamer en daar onder de keuken/eetkamer (als ik de beschrijving goed heb begrepen tenminste). Ik ben zo benieuwd!

Vandaag was onweer voorspeld en tegen een uur of 7 was het dan eindelijk zo ver en konden we genieten van wat bliksem, wat meer donder, veel regen en aaaaaarrrrgh!!! hagel! Gelukkig had Sabine de Alto onder het zijdak van een gebouw geparkeerd en die heeft dus geen enkel deukje opgelopen. Joepie!