In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juli 17, 2015

Laatste dag voor de vakantie

Dat betekent voor mij alle was wegwerken, stofzuigen, dweilen, administratie op orde brengen, tas inpakken en zo nog meer van dat soort klusjes.
Paul heeft nog zo veel mogelijk klanten geholpen, de auto schoongemaakt en een laatste boodschap gedaan.

Tussen de middag heb ik nog een pak melk dat over datum was, verwerkt tot pannenkoeken. Die liggen nu per stuk verpakt in de vriezer. Kan Sabine mooi pannenkoeken eten als ze zin heeft.

Aan het einde van de dag hadden Paul en ik geen zin meer om te koken, dus zijn we bij Brixnerwirt gaan eten om de kook-, nou ja, salade en ijs maak kunsten van onze dochter te bewonderen. Heerlijk buiten op het terras gezeten en ook nog heel leuk een kennis van de camping tegengekomen.
Ondertussen betrok het steeds harder en met de hagel van gisteren in ons achterhoofd hebben we ook Sabine´s auto mee naar huis genomen om onder de carport te zetten.
Alhoewel we erg mooie flitsen hebben gezien, heeft het dit keer alleen maar geregend, dus het was achteraf niet nodig geweest. Ach, beter een keer teveel dan een keer te weinig voorzichtig zullen we maar zeggen.

Het is in ieder geval nog heel erg onrustig in de lucht, tv signaal hebben we al niet meer, en het rommelt nog steeds lekker. Het voordeel is, dat het nu lekker afkoelt in huis!

Morgen gaan we heerlijk op vakantie, terwijl Sabine thuisblijft en opa en oma een oogje in het zeil houden :) (en de buurvrouw ook, die stond er op dat Sabine haar wakker belt als er ´s nachts wat mocht zijn)