In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, februari 26, 2008

Ingestort

Hier weer even bijpraten over de laatste tijd. Dat ik niet het geschreven heeft een reden, ik heb me namelijk afgevraagd of ik het wel moest schrijven, maar daar de helft van de mensen het toch al weet...

Afgelopen donderdagavond is Paul toen hij bij een klant was volledig ingestort. Hij heeft een hele zware hyperventilatie-aanval gehad met alle klachten van een hartaanval zo´n beetje erbij. Z´n klant is zich te pletter geschrokken en heeft Paul naar de dokter gebracht die meteen een ECG heeft gedaan. Daarop was gelukkig niets te zien, maar voor de zekerheid wilde de dokter Paul nog wel naar het ziekenhuis sturen. Toen Paul aangaf dat hij liever naar huis wilde, mocht dat ook maar moest hij zich meteen de volgende ochtend weer melden. Dus dat laatste netjes gedaan en ´s middags bij onze eigen huisarts geweest.
Morgen wordt Paul dan in het ziekenhuis binnenste buiten gekeerd om te kijken of er verder echt niets verkeerd is, zodat we allemaal weer gerustgesteld zijn.

Paul kan op dit moment vrijwel niets meer, hij doet nog wel wat kleine dingetjes, maar moet daarna steeds weer lang rusten voordat hij wat kan. Erg vervelend, maar gelukkig houdt iedereen er goed rekening mee.

De 40e verjaardag waar we zaterdag naar toe zouden gaan, hebben we dus maar gelaten voor wat het was, wel jammer want dat soort feesten is erg gezellig, maar in dit geval is het beter.
Wat ook vermeld moet worden: van schrik is Paul opgehouden met roken dus er mogen geen sigaretten meer aangeboden worden!!!!

Verder helpen vrienden Marco en Corletta hartstikke goed, die vangen Paul ook op als hij even afleiding wil en voor de rest probeer ik de lopende zaken zo goed als het gaat te regelen en de rest af te houden.

De kinderen zijn sinds maandag weer naar school (wat vooral Sabine niet leuk vindt), want de vakantie is hier helaas voorbij. Voor ons ook jammer, want nu kunnen we niet meer lekker tot 8 uur uitslapen. Het weer is tot nu toe fantastisch, morgen wordt het een mindere dag en daarna zien we dan wel weer.
Vanmiddag als Sabine klaar is met haar huiswerk dus weer snel naar de camping om daar met de vrienden lekker buiten te spelen en verder zien we wel weer.
Opa en oma zijn sinds gisteravond ook weer in het land en hebben tussen de middag gezellig bij ons gegeten, wat we met z´n allen ook erg leuk vinden.

Tot zover de snelle update, wanneer de volgende komt zien we dan wel weer.