In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 15, 2011

Gardameer hier komen we!

Het is echt vreselijk zo bekaaid als ik iedereen die mijn logje probeert te lezen, ervan af laat komen.
Op de een of andere manier heb ik er momenteel gewoon helemaal geen puf in, het heeft met tijd in ieder geval niets te maken.

Vandaag waren we in ieder geval heel trots op Joris. Hij heeft zo´n electrische race-auto die het al een tijdje niet meer deed en Paul zag maar niet wat het was (heeft er ook het geduld niet voor). Joris heeft vandaag net zo lang zitten schroeven, duwen, trekken enz. totdat hij de auto weer aan het rijden had. Eerst kon de auto alleen nog maar recht vooruit, achteruit en rechtsom rijden, maar na nog meer geknoei is het hem gelukt om de auto weer helemaal goed aan de praat te krijgen.
Nu moeten alleen de batterijen die erbij horen vernieuwd worden, want die zijn steeds na tien minuten leeg, maar de auto doet het weer helemaal goed.

Verder stond de dag in het teken van de voorbereiding voor onze paasvakantie. We gaan morgen lekker richting het Gardameer, waar we een weekje in een klein bungalowhuisje gaan doorbrengen. Het plaatsje heet Toscolano Maderno en ligt aan het zuidelijke deel van het Gardameer.
We zijn ontzettend benieuwd, want we zijn er nog nooit geweest en op foto´s ziet het er goed uit.

Tot later!