In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, januari 27, 2009

Griep

De griep heeft toegeslagen in Huize Leyten. Eerst was ik de pineut (vreemd, ik ben meestal juist de laatste) vandaar in de afgelopen week geen logjes meer.
Had er ook heel flink de balen van, ik had juist weer een hele leuke cursus staan voor dit weekeinde "konflikt management". Nu heb ik dus alleen maar in bed gelezen en een beetje geprobeerd de uitzendingen van de Hahnenkammrennen te volgen.
Zaterdagmiddag moest ik er echt uit, de kinderen waren op de camping wezen skiën en Paul moest draaien in de Papalapub. Dus rond kwart over vijf de kinders opgehaald, toen naar de pub zodat ze nog een spelletje konden biljarten en om half zeven mocht Paul weer naar huis. Thuisgekomen weer snel m´n bedje ingedoken.

O ja, er is ook nog huisnieuws! De boring voor de warmtepomp is gedaan. Paul heeft een foto gemaakt, maar daar mijn kaartlezertje weer eens op wonderbaarlijke wijze verdwenen is, kan ik deze helaas niet op het log zetten. Verder is Paul nu klaar met het frezen voor de electriciteitsleidingen en is de volgende stap het leggen van die leidingen (voorlopig alleen in de muren, diegene die over de vloer komen te lopen doen we pas na het stuckwerk, het schijnt dat de stucadoors hier niet zo vreselijk goed uitkijken met waar ze lopen...

Zaterdagavond werd ook Sabine ziek. Het leek eerst niet zo erg, maar ´s nachts heeft ze flinke koorts gehad. Helaas voor haar miste zij daardoor ook iets leuks. Ze had namelijk zondag een schiettoernooi in St. Johann in Tirol en die hebben we om elf uur toch echt nog af moeten bellen. Ze had er flink de pest in, maar het ging echt niet, kon haar ogen amper open houden.
Ook nu is ze nog steeds thuis, steeds koorts, diarree en elke ochtend begint met een spuugpartij. Vandaag hebben we er het eerste eten sinds 3 dagen ingekregen, een geroosterd boterhammetje met boter en suiker. Voor de rest drinkt ze enkel wat, ongeveer 1 kopje bouillon op een dag (meer wordt ze misselijk van) en leest ze lekker veel.

Joris springt nog steeds lekker rond, die heeft weinig last. Ook Paul is ondertussen aangestoken, heeft het continu tot op het bot koud, maar verder geen verschijnselen dus gaat gewoon stug door.
Op dit moment is hij ook weer lekker plaatjes aan het draaien en omdat het met hele kleine vlokjes sneeuwt, zijn ook de skiërs vroeg naar beneden gegaan en dan is het vaak snel gezellig bij de après ski!