In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, januari 16, 2008

rotknie

Zoals gezegd gistermiddag naar de dokter geweest voor controle. Daar ik nog steeds aardig wat pijn heb (zou kunnen liggen aan het feit dat ik soms een beetje overbelast), heb ik een verwijzing gekregen voor een MRI-Scan.
Hij heeft het niet letterlijk gezegd, maar ik geloof dat ik het helpen bij Chris en Anita gevoegelijk kan vergeten :( in ieder geval voorlopig.
Petra, je moet geduld hebben, het duurt nu eenmaal een week of 6 voordat zoiets enigszins geheeld is.

Bah, ik baal ervan. Zit nu weer sinds ongeveer acht uur beneden, heb m´n been alweer omhoog moeten leggen. Het lukte me niet om met 1 kruk de trap op te lopen om even water te halen, dat heeft Paul moeten doen en ik heb er zo´n ontzettende hekel aan om zo afhankelijk te zijn van iemand anders.

Zit er op dit moment gewoon eventjes doorheen, maar zal straks wel weer beter gaan.

maandag, januari 14, 2008

Gemene griep

Tjonge jonge wat is die griep op dit moment gemeen zeg.
Sabine heeft van zaterdag op zondag bij mij geslapen, omdat ze zich zo ellendig voelde en dat was maar goed ook want midden in de nacht deed ze erg haar best om zich van haar maagzuur te ontdoen (ze had behalve 2 mandarijntjes niets gegeten dus erg vervelend) en had flinke koorts.

Zondag hebben we ons erg rustig gehouden, nou ja Sabine en ik dan. Ik wist op een bepaald moment ook niet meer waar ik het moest zoeken van de koortsaanvallen (en natuurlijk belt er op zo´n moment een internetklant die hulp nodig heeft....) en zo lagen we samen op een bepaald moment in een zelfgecreëerd waterbed :(
Door de griep helemaal vergeten om m´n spalk om te doen en dus al het heen en weer geloop zo gedaan en dat was niet zo handig. Tegen de avond was de koorts wat gezakt en heb ik het ding weer om gedaan want m´n been was nogal aan het protesteren.

Paul en Joris zijn gisteren nog naar de campingberg gegaan om daar te ....... snowboarden! Ze hadden bij Sport Fuchs een snowboard en schoenen in Joris zijn maat en hij heeft erg z´n best gedaan nadat hij een meisje was tegengekomen dat hem wel wilde leren snowboarden :) (tja aardje naar z´n vaartje, ze doen alles voor de vrouwen hihihi)
Na een kleine 2 uur kwam hij al schrapend van de voorkant af. Dat is weliswaar nog niet boarden, maar het begin is er en wij zijn er trots op.

Vandaag is Joris weer lekker naar school gegaan en Sabine heb ik thuisgehouden. Daar was ik ook erg blij mee want behalve koorts had madammeke vandaag een partij buikloop waar je eng van wordt. Dus veel bouillon gevoerd om te zorgen dat ze op krachten bleef.
Joris is ook nog steeds niet erg lekker (tja het griepje is hardnekkig) en heeft z´n avondeten er ook weer uitgegooid. Het is echt een gemene griep!

Paul heeft vanmiddag nog even apres ski gedraaid. Zou eigenlijk de hele week vrij zijn, maar Gerry had een dringende afspraak die hij niet kon verzetten en daar Gerry afgelopen week ook al voor Paul heeft ingevallen....

Ik heb me vandaag enigszins rustig gehouden en verder heb ik flink zitten vertalen aan de website van Gasthof Aschenwald in Westendorf.

Daar ben ik net zover mee klaar gekomen als tot nu toe kan. Moet nu alleen nog even wachten op de omschrijving van de wandelingen, dan moeten die nog even en dan ben ik echt klaar. Toch altijd leuk om te doen zo´n relatief korte opdracht van 2 daagjes.
Verder moet ik voorzichtig aan het herstel van m´n knie proberen te bevorderen, want ik ben door Chris & Anita gevraagd om ze over een kleine 2 weken uit de brand te helpen. Ze hebben iemand nodig voor het uitserveren tussen de middag (dus van 11 tot 15 uur) en ik had al eens aangegeven dat als ze hulp nodig hebben ze gewoon moeten gillen. Maar goed, dat betekent dus wel dat m´n knie mee moet werken dus morgen maar eens langs de dokter om te laten controleren of alles naar wens verloopt.