In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, januari 28, 2010

Ik leef nog!

Lieve mensen die naar aanleiding van het feit dat ik bijna niet schrijf, vragen of het wel goed met me gaat... Op dit moment gaat het niet lekker, m´n bekken doet weer vreselijk pijn en ik kan daardoor momenteel heel weinig (hier op de stoel zitten is al doodvermoeiend). Dit is echter pas sinds gisteren zo.

Voor  de rest is het gewoon erg druk met 6 dagen in de week van 8 uur ´s ochtends, dan middagpauze en vervolgens tot 5 uur ´s avonds in het skischoolburo zitten, als ik thuis ben voor het eten zorgen, kinderen helpen met het huiswerk, proberen het huishouden nog enigszins in de greep te houden en gisteren heb ik ook eindelijk m´n corrigeerwerk voor het boekje van het dorpsvernieuwingsproject afgesloten.
Al met al dus erg druk en dan moet je het een en ander laten vallen.
Bij mij in dit geval dus het bloggen.

Als m´n lijf weer meewil dan zal ik jullie nog even in het kort op de hoogte stellen van de gebeurtenissen hier in huize Leijten, maar nu wil m´n bekken weer rust dus ik ga weer liggen.

liefs, Petra