In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juli 01, 2011

Stress

Zwaar in de stress voor de eindopdracht die we uiterlijk maandag om 10.00 uur moeten inleveren. 1 Medestudente is zo´n beetje afgehaakt, heeft de hoeveelheid werk compleet verkeerd ingeschat en redt het niet naast haar baan. Een andere heeft ook weinig tijd, komt precies lang genoeg bij een online-vergadering om haar eigen deeltje door te spreken en is dan zonder boe of bah te zeggen weer weg.
Gelukkig zijn we met drie ijverige dames, maar de werkdruk wordt daardoor wel hoog moet ik zeggen.

Vandaag een ontzettend interessante bijeenkomst gehad van ruim twee en een half uur, waarbij we een stuk dieper op de materie zijn ingegaan, want we moesten vandaag het werk van de anderen becommentariëren, zodat we uiteindelijk een goede presentatie kunnen gaan geven.

Erg interessant allemaal, dat wel.

Wat ik volgens mij vergeten ben te vertellen, is dat mijn fototoestel al een tijdje kaduuk is, waardoor ik ook niet even snel een leuk fotootje kan maken om een kort blogje te maken en doordat ik al zoveel moet schrijven, heb ik vaak ook geen puf meer om hier nog wat neer te pennen. Sorry daarvoor.

Op vakantie gaan we inderdaad wel Peter, twee weken, waarvan 1 een werkweek is voor manlief en wel in Nederland. We zien wel hoe het gaat worden, we hebben in ieder geval al het nodige uitgezocht dat we wel willen gaan bekijken danwel doen.

Ik ga nu weer snel verder met m´n huiswerk, zodat m´n studiegenoten ook weer zo snel mogelijk verder kunnen met hun deel.

Tot later!